ŠOK I NEVJERICA

Glumca za kojim uzdišu žene nećemo gledati u drugoj sezoni serije 'Bridgerton'

03.04.2021 u 00:11

Bionic
Reading

U drugoj sezoni povijesne drame 'Bridgerton' nećemo gledati vrućeg Regé-Jeana Pagea, glumca koji je u 1. sezoni popularne Netflixove serije glumio Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa

Miljenik žena, 31-godišnji Regé-Jean Page, čiji se lik spetljao s članicom visokog društva Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), neće u drugoj sezoni popularne serjie ubrzavati puls gledateljica pred malim ekranima.

Njegovo je pojavljivanje u prvoj sezoni iznjedrilo neke od nezaboravnih trenutaka, koji će mnogima nedostajati, poput onog s njegovim jezikom i žlicom koji je postao meme i tjerao srce obožavateljica na ubrzan rad.

Page je za Variety rekao kako je znao da njegova uloga neće trajati, no mislio je da će se raditi o mini seriji koja će imati samo jednu sezonu koju je usporedio s lukom koji ima svoj početak, sredinu i kraj. Činilo mu se zanimljivim pa je odlučio ući u seriju i dati svoj doprinos.

'Ne osjećam ništa osim uzbuđenja zbog toga što će Bridgerton voziti dalje punom parom i osvajati svijet', rekao je Page i dodao da ipak dovršenje tog luka i čvrsto prizemljenje imaju svojih vrijednosti.

  • +3
Bridgerton Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Netflix nije imao službeni komentar na upit The New York Posta, ali je na službenom Twitter računu serije objavljeno pismo Lady Whistledown, tajnovitog tračerskog gurua serije.

'Dok su sve oči usmjerene na potragu lorda Anthonyja Bridgertona za vikontesom, nudimo oproštaj od Regé-Jeana Pagea, koji je tako trijumfalno glumio vojvodu od Hastingsa. Nedostajat će nam Simonova prisutnost na ekranu, ali on će uvijek biti dio obitelji Bridgerton. Daphne će ostati predana supruga i sestra te pomagati svome bratu da se snađe u nadolazećoj društvenoj sezoni i onome što ona nudi – više intriga i romantike nego što moji čitatelji mogu podnijeti', navodi se u bilješci.

Regé-Jeana Pagea od serije i obožavatelja oprostio se putem svog Instagrama.

'Vožnja života. Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo biti vaš vojvoda i pridružiti se ovoj obitelji, ne samo na ekranu, nego i izvan njega. Naša nevjerojatno kreativna i velikodušna glumačka postava, filmska ekipa i izvanredni obožavatelji nadišli su sva moja očekivanja. Ljubav je stvarna i samo će rasti', napisao je Page.