GEORGE TAKEI

Glumac iz Zvjezdanih staza prozvan za seksualno zlostavljanje

11.11.2017 u 19:23

Bionic
Reading

George Takei našao se na meti optužbe za seksualno zlostavljanje. Bivši maneken Scott R. Brunton tvrdi da ga je glumac bez pristanka počeo dirati u svom stanu 1981. Takei je putem Twittera odgovorio kako to jednostavno nije istina

Glumac George Takei, najpoznatiji po svojoj ulozi u originalnoj seriji 'Zvjezdane staze' i šest filmova iste franšize našao se na meti bivšeg manekena Scotta R. Bruntona koji ga je prozvao za seksualno zlostavljanje. Brunton tvrdi da ga je Takei napio i zatim mu bez pristanka dirao međunožje, te mu pokušao skinuti donje rublje nakon što mu je već spustio hlače.

Takei je Bruntonu odgovorio putem Twittera.

'Pišem ovo kako bih odgovorio na optužbe koje je Scott R. Brunton izrekao protiv mene. Važno mi je da razumijete kako sam šokiran njegovim izjavama, kao što vjerujem da ste i vi. Događaji iz osamdesetih koje je Brunton opisao se jednostavno nisu dogodili i ne znam zašto on tvrdi da jesu. Pokušao sam se sjetiti poznajem li gospodina Bruntona i ne mogu reći da je to slučaj. No, ovakve su optužbe vrlo ozbiljne, pa sam htio pružiti nekakav smislen odgovor, a ne naglo reagirati. Trenutno se radi o različitim tvrdnjama o tome je li se što dogodilo ili nije prije 40 godina, no oni koji me dobro poznaju znaju koliko se nasilje kosi s mojim načelima i načinom života. Sama ideja da bi me netko mogao optužiti za tako nešto prilično je bolna', napisao je 80-godišnji Geoge Takei na svojoj stranici Twittera.

George Takei je više od 30 godina u vezi s Bradom Altmanom s kojim se vjenčao 2008.

Autor: YouTube