burne reakcije

Gledatelji razjedinjeni: Neki misle da bi Mia i Indira bile bolji izbor od Kedže, a mnogi komentiraju da su natjecatelji Voicea nadmašili natjecatelje Dore

29.02.2020 u 23:56

Bionic
Reading

Damir Kedžo predstavljat će Hrvatsku na 65. Eurosongu u Nizozemskoj. Presretni pjevač je u suzama preuzeo kipić Dore, no čim je natjecanje završilo gledatelji su krenuli s komentraima na društvenim mrežama. I dok jedni vjeruju kako je njegova pjesma odličan izbor koji će Hrvatsku odvesti ravno u finale Eurosonga, drugi se ne slažu...

Na Facebook stranici Eurosong HRT brojni su gledatelji reagirali na rezultate Dore te Damira Kedžu i njegovu pobjedničku pjesmu 'Divlji vjetre'.

Mišljenja su, naravno, oprečna. I dok jedni komentiraju da bi najbolje bilo da se HTV odmah pozicionira 'na zadnje mjesto bez natjecanja', drugi smatraju da napokon imamo realne šanse ući u finale.

Također, dok jedni komentiraju kako je Kedžo bio odličan i posve zasluženo odnio pobjedu, drugi smatraju da bi Mia ili Indira bile bolji izbor.

Izvor: Društvene mreže

Mnogi su gledatelji komentrirali da su natjecatelji The Voicea svojim pjevanjem zasjenili mnoge kandidate Dore.

Kako će proći naš kandidat Damir Kedžo na Eururosongu saznat ćemo od 12. do 16 svibnja kad se natjecanje održava u Rotterdamu u Nizozemskoj.

  • +85
Dora 2020, izbor za pjesmu Eurovizije Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX