UHVAĆENI NAKON PROVODA

Glazbeni par prvi put viđen u javnosti nakon glasina o romansi

10.05.2017 u 18:02

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Del Rey i reper i G-Eazy viđeni su prvi put u javnosti zajedno otkako su prošlog mjeseca krenule glasine o njihovoj romansi na popularnom festivalu Coachella

Novopečeni par u utorak navečer neprimjetno je pokušao izići iz noćnog kluba The Avenue u Hollywoodu, ali našli su se okruženi obožavateljima i fotoaparatima.

Nakon napuštanja kluba 27-godišnji je reper, pravog imena Gerald Earl Gillum, pohitao naprijed, dok je 31-godišnjoj pjevačici prijatelj pomogao probiti se kroz gomilu.

Par se očigledno osjeća udobno jedno s drugim, jer se za izlazak nisu zamarali impresivnim modnim kombinacijama, nego su se pojavili u vrlo opuštenom izdanju.

Lana je za večernji provod odjenula uske plave traperice, polo majicu i plavu jaknu, obula jednostavne balerinke i na glavu nataknula crnu bejzbol kapu, dok je njen dragi odabrao crne traperice s T-shirt majicom i zelenom koledžicom.

Inače, lijepa i samozatajna pjevačica je u studenom 2015. prekinula s 34-godišnjim talijanskim fotografom Francescom Carrozzinijem, jer navodno nije bio spreman na smireniji život, dok je reper bio u vezi s 26-godišnjom glazbenicom Devonom Baldwin.