tako se slavi

Glazbena legenda počastila obožavatelje za svoj rođendan

30.05.2017 u 17:03

Bionic
Reading

Umjesto da on prima poklone za svoj 65. rođendan, glazbena legenda Zdravko Čolić na svoj je dan odlučio počastiti svoje obožavatelje na najbolji mogući način - novim spotom za pjesmu 'Mala', koju je napisao Momčilo Bajagić Bajaga. Pjevač je svoj prvi službeni nastup imao davne 1969. godine. I nekoliko desetljeća kasnije puni dvorane diljem regije, ali i svijeta, pa se tako ovih dana vratio s turneje po Australiji i Novom Zelandu

Točno u podne, na njegov 65. rođendan, obožavatelji Zdravka Čolića došli su na svoje. Naime, glazbena legenda odlučila je upravo na svoj rođendan premijerno prikazati svoj novi spot, za pjesmu Momčila Bajagića Bajage, 'Mala'.

Zdravko Čolić - Mala Autor: Youtube

Zajedno s ekipom suradnika, Čolić je nedavno boravio na zanimljivim lokacijama Crne Gore - od Kotorske općine do Bara, preko Skadarskog jezera, a sve to pretočeno je u pravu filmsku priču.

'Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim suradnicima. Tekst i glazbu napisao je Bajaga, a Nikša Bratoš je napravio aranžman', izjavio je Zdravko Čolić.

Zdravko Čolić snimanje spota Izvor: Promo fotografije / Autor: Aleksandar Kerekeš Keky

Unatoč godinama, Zdravko Čolić i dalje je miljenik žena, no on je već 16 godina u braku s Aleksandrom Čolić, s kojom ima dvije kćeri - 15-godišnju Unu i desetogodišnju Laru.