jelena weir

Glamurozno vjenčanje u Dubrovniku: Udala se lijepa Hrvatica koja karijeru gradu u New Yorku

08.07.2023 u 20:06

Bionic
Reading

Jelena Weir, manekenka i influencerica hrvatskih korijena, u Dubrovniku je po drugi puta rekla sudbonosno 'da' svom odabraniku Josephu Weiru

Jelena Weir, jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki i influencerica, udala se u Dubrovniku za dugogodišnjeg partnera Josepha Weira. Bilo je to drugi puta da mu je izrekla sudbonosno 'da' jer se par vjenčao prošle godine u SAD-u.

Lijepa Jelena hrvatskih je korijena, a godinama živi na Manhattanu odakle s pratiteljima dijeli isječke iz svog glamuroznog života i svakodnevice sa suprugom, također uspješnim influencerom i poduzetnikom, te njihovim jednoipol godišnjim sinom.

Protekle dane provela je uživajući u raskošnom vjenčanju u Dubrovniku. Blistala je u minimalističkoj vjenčanici ravnog maksi kroja kojoj je još veću dozu elegancije pružao visoki prorez te vezanje dugačkim svilenim povezom oko vrata.

Za glamuroznu frizuru zaslužna je jedna od najpoznatijih hrvatskih frizerki, Teuta Mesaroš, koja joj je kosu stilizirala u zanosnu punđu s detaljima bijelih bisera.

Par je imao službenu večeru na poznatom Lazaretu, a ranije se fotografirao na slavnom brodu Karaka, razmjenjujući poljupce na romantičnoj palubi.

Jelena Weir na Instagramu ima preko 430 tisuća pratitelja, dok njen odabranik ima gotovo 200 tisuća pratitelja. Slavnom paru ovo nije bilo prvo vjenčanje jer su se prethodne godine oženili u malom krugu bliskih osoba u New Yorku.

  • +3
Jelena Weir Izvor: Profimedia / Autor: Manny Carabel / Getty images / Profimedia