oženio groficu

Raskošno vjenčanje lihtenštajnskog princa: Mladenka blistala u minimalističkoj vjenčanici

10.06.2023 u 23:17

Bionic
Reading

Princ Lihtenštajna Johann-Wenzel i grofica Felicitas von Hartig oženili su se u civilnoj ceremoniji u travnju, a danas su sudbonosno 'da' izrekli i u crkvenom vjenčanju u Beču

Princ Lihtenštajna Johann-Wenzel po drugi puta je u ovoj godini stao pred oltar s predivnom mladenkom, groficom Felicitas von Hartig, u raskošnoj religijskoj ceremoniji u Beču.

Sin lihtenštajnske princeze Marie i prica Gundakara oženio je kćer grofa Lukasa von Hartiga i Claudie Toperczer u civilnom vjenčanju održanom prije dva mjeseca u Vaduzu.

No, danas je uslijedilo 'ono pravo' kada je par organizirao velebno crkveno vjenčanje u austrijskoj prijestolnici u kojoj oboje žive i rade.

Prelijepa 29-godišnja mladenka, inače zaposlenica austrijskog Ministarstva vanjskih poslova, nosila je elegantnu kreaciju španjolskog brenda Jesus Peiro, odabravši minimalističku bijelu vjenčanicu sa ženstvenim povezom oko struka i glamuroznim bolerom puf rukava.

Kosu je nosila u frizuri koja slovi za neprolazan svadbeni klasik i iznimno je popularna i ove sezone - poluraspuštenoj valovitoj kosi s cvjetnim ukrasom i raspuštenim šiškama koje uokviruju lice.