KRISTINA ĐANIĆ:

Giuliano se dobro oznojio na snimanju serije

20.09.2011 u 13:41

Bionic
Reading

Supruga pjevača Giuliana, Kristina Đanić, prenijela je svoje dojmove s castinga i probe kostima za HBO-ovu seriju 'Igra prijestolja'

Kao veliki obožavatelji serije 'Igra prijestolja', Giuliano Đanić i njegova supruga Kristina prijavili su se za statiste u HBO-ovoj vrhunskoj seriji.

'Kako smo čitali roman i gledali seriju, obožavatelji smo tog žanra i pisca te smo se, kad smo čuli da traže statiste za 'Igru prijestolja', odmah javili. Jako smo se razveselili kad nam se javila njihova direkcija za casting. Ne mislimo raditi neku karijeru od toga, nećemo imati nikakve koristi, ali surađivati na takvom projektu veliko je iskustvo. Jako se veselimo što smo dio toga, a smijemo se šaleći se da će nas gledati svuda u svijetu', rekla nam je Kristina koja se nada da će seriju kupiti i neka naša televizija.

Ona će za nekoliko tjedana biti na snimanju, a nedavno je bila na probi kostima. 'Bila sam na probi kostima. Povijesni su i iznimno profesionalno napravljeni. Sve je vrhunsko, kao i sama serija', kaže Kristina koja se za svoju ulogu dvorske dame ne treba posebno pripremati.

Giuliano je u nedjelju odradio prvo snimanje i još je tamo nekoliko dana. Bilo je naporno jer se snimalo na pravi ljetni dan. Kao stražar nosio je oklop pa se dobro oznojio.'