OZLJEDA NA SNIJEGU

Giuliano i Kristina Đanić: S talijanskog skijališta u 'traumu'

13.01.2017 u 11:45

Bionic
Reading

Obiteljsko skijanje splistkog pjevača u Italiji ove godine daleko je do idelanog. Naime, zbog ozljede koljena koju je skijajući zadobio Giulianov sin Marko, supružnici su jučerašnji dan proveli u 'traumi'

Skijanje je omiljeni sport poznatog Dalmatinca Giuliana, no ove godine obiteljsko zimovanje neće biti jedno od najljepših. Naime, Giulianova supruga Kristina na svom je Facebook profilu otkrila kako su jučerašnji dan proveli u bolnici nakon što im se sin ozlijedio na snijegu. Zabrinutim prijateljima poručila je kako je Marko dobro, istegnuo je koljeno, dobio longetu i štake te se odmara u hotelu.


Kristina i Giuliano nasmijavali su svog jedinca na putu do bolnice gdje je dobio
i diplomu za hrabrost

Markova ozljeda samo je jedna u nizu nevolja na ovogodišnjem skijanju u Italiji, no sreća u nesreći, priznala je Kristina, jest što su imali putno osiguranje. Giuliano je dan prije putovanja u Italiju za tportal izjavio kako je skijanje za njega ozbiljan sport, nešto više od zabave na snijegu.

'Kod nas to izgleda vrlo ozbiljno - ustajemo rano ujutro, oko 9 sati idemo na stazu pa navečer nema tulumarenja', rekao je pjevač.