fatalna gigi

Bradley Cooper želi u novu vezu: 'Ona je baš njegov tip'

12.10.2023 u 22:08

Bionic
Reading

Holivudski glumac i američka manekenka poznaju se već duže, no odnedavno su se počeli i romantično družiti. Bradley Cooper navodno je oduševljen lijepom Gigi te uživa u njihovom zajedničkom vremenu

Otkako je 2019. godine prekinuo višegodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, Bradley Cooper nikako da pronađe novu sreću u ljubavi. Iako se prije nekoliko mjeseci šuškalo da je u vezi s političkom djelatnicom Humom Abedin, a ovog ljeta svi smo mislili da je na pomolu pomirenje s lijepom Ruskinjom, čini se da je glumca oduševila druga zvijezda modnih pista.

Kako prenosi Daily Mail, Bradley Cooper navodno je 'jako uzbuđen' zbog svoje nove romanse s manekenkom Gigi Hadid, a upućeni tvrde da je holivudski glumac govorio prijateljima da je ona 'baš njegov tip'.

Upoznali su se na gala druženjima koje posjećuju popularne manekenke, a navodno je upoznavanju posredovala baš Bradleyjeva bivša - Irina Shayk. Gigi i Irina bile su bliske tijekom godina dok su radile zajedno, a Gigi i Bradley su se družili i prije, ali uvijek je bilo prijateljski u društvenim okruženjima.

Slikani su zajedno ove nedjelje kako se u njegovom automobilu vraćaju u New York, a viđeni su i na romantičnoj večeri u popularnom talijanskom restoranu u New Yorku.

'Bradley je uzbuđen što će upoznati Gigi. Dugo nije osjetio ovakvo uzbuđenje zbog žene. Idu sporo, ali on je jako zaljubljen u nju. Ona je točno njegov tip', rekao je izvor za Daily Mail te otkrio čime je 20 godina mlađa manekenka osvojila holivudsku zvijezdu: 'Gigi je dobra majka svojoj kćeri Khai, a Bradleyju je to vrlo privlačno.'

Međutim, iako je oko njihovog druženja nastalo veliko uzbuđenje, čini se da Cooper i Hadid trenutno ne dijele planove za budućnost.

48-godišnji glumac navodno želi ponovno izlaziti i biti u vezi, ali Hadid ne planira uskoro ulaziti u ozbiljnije ljubavne odnose.

'Proganjao ju je i ona je definitivno bila zainteresirana i uzbuđena', rekao je izvor za StyleCaster te otkrio: 'Imaju mnogo toga zajedničkog, a oboje su povezani s roditeljstvom u industriji. Gigi se želi baviti glumom i zaintrigirana je Bradleyjevom perspektivom i vodstvom. Vrlo je ležerno u ovom trenutku.'

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia