najveća podrška

Géraldine Pillet: Ljepotica koja je osvojila srce Nikole Karabatića

25.01.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Jednom od najboljih rukometaša svijeta, francuskom rukometnom reprezentativcu boravak u Hrvatskoj zbog Europskog rukometnog prvenstva sigurno je puno ljepši jer su s njim kao najveći navijači doputovali majka Radmila i njegova životna partnerica Géraldine Pillet sa sinčićem Alekom. Nikola Karabatić ne krije da mu je obitelj svetinja

Rukometni reprezentativac Francuske, 33-godišnji Nikola Karabatić godinama je lomio srca obožavateljica diljem svijeta. No njegovo srce je osvojila gimnastičarka Géraldine Pillet, s kojom je u travnju 2016. dobio sina AlekaGéraldine je svog dragog uvijek do sada pratila na svjetska i europska prvenstva, a tako je i sada s njim doputovala u Hrvatsku. 

Francuz hrvatskih i srpskih korijena i Géraldine Pillet u vezi su od 2011. godine, a ona nije propustila Olimpijske igre u Londonu 2012., kada je Nikola s francuskom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju.

'Upoznali smo se preko jednog igrača jer je ona najbolja prijateljica njegove djevojke’, izjavio je Karabatić ranije. Dodao je kako ju je njegova obitelj odmah prihvatila i zavoljela. Osvojila ga je, kaže, svojom ljepotom i dobrotom. Jedno vrijeme mediji su ga spajali s Blankom Vlašić, no nikad nije otkriveno jesu li zaista bili par.

Géraldine Pillet Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svaki put kad ga njegovi najmiliji dođu bodriti u sportsku dvoranu nakon utakmice najprije pojuri u njihov zagrljaj. Sve ostalo - fotografi, mediji i kolege - slijede nakon nježnosti s obitelji.

  • +8
Nikola Karabatić pobjedu je proslavio s Géraldine Pillet i sinom Alekom Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl