stižu blizanci

Georgina Rodriguez pohvalila se fotografijom idiličnog obiteljskog odmora, ali je u bikiniju otkrila i sve veći trudnički trbuščić

30.01.2022 u 15:01

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronalado uzeli su kratki predah te uživaju u obiteljskom odmoru i opuštaju se u sunčanom Dubaiju. Tom prigodom Georgina je objavila i obiteljsku fotografiju, ali i otkrila sve veći trudnički trbuščić

Otkako je prije pet godina započela njezina ljubavna priča s Cristianom Ronaldom, Georgina Rodriguez zna što je to prava sreća budući da joj se uz slavnog nogometaša ispunio san koji je sanjala od malih nogu: osnovati obitelj. Osim toga, ova godina je za zaljubljeni par biti posebno značajna jer će ponovno postati roditelji. Naime, kako je već poznato, Georgina i Cristiano čekaju blizance, dječaka i djevojčicu, a sada je manekena po prvi put ponosno pokazala svoj sve veći trudnički trbuščić poziravši za obiteljsku fotografiju u svijetloplavom bakiniju.

'Tako sam ponosna na moju predivnu obitelj. Ovdje u Dubaiju doista se snovi ostvaruju,' napisala je Gio, kako je Cristiano i bliski prijatelji zovu, u opisu fotografije na svom Instagram profilu. Na fotografiji Georgina sjedi na ležaljci, a pokraj nje su Eva i Mateo, na ležaljci pokraj sjedi Cristiano zajedno sa svojim najstarijim sinom Cristianom Juniorom, a pokraj je najmlađa Alana Martina, njegovo i Georginino prvo zajedničko dijete.

I manekenki i nogometašu prioritet je odgoj četvero djece oko kojih se brinu zajedno te su im potpuno posvećeni. Kad mora izbivati iz kuće zbog posla, Georgina uvijek pokušava sve obaviti tijekom dana kako bi se mogla vratiti kući i poželjeti im laku noć. 'Ono što me uistinu čini sretnom je biti sa svojom djecom, pratiti njihovo odrastanje, usaditi im određene vrijednosti i omogućiti da odrastaju uz sigurnost da imaju majku pokraj sebe,' rekla je nedavno zvijezda nedavno objavljenog docu-reality show 'I Am Georgina' u kojem otkriva sve o životu s nogometnom zvijezdom.

  • +5
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, slavni nogometaš i atraktivna Španjolka u studenom 2017. godine postali su roditelji djevojčice Alane Martine. Par trenutno čeka blizance - dječaka i djevojčicu - a Georgina je pomajka Cristianovu sinu Junioru (11) i blizancima Evi i Mateu koji imaju tri godine. Mnogima je već poznato da se su se manekenka i nogometaš upoznali 2016. godine, kad ju je on uočio u Guccijevom butiku dok je Georgina radila kao prodavačica.

Trenutno uživaju u Dubaiju gdje su proslavili i Georginin rođendan, a tom prigodom Cristiano joj je priredio doista posebno iznenađenje - na najvišoj zgradi na svijetu postavio je njenu fotografiju uz rođendansku čestitku.