ZVUČI NEVJEROJATNO

George i Amal Clooney princa Harryja i Meghan Markle upoznali su tek na kraljevskom vjenčanju?

28.10.2020 u 20:42

Bionic
Reading

Priča koju prenose svjetski mediji zvuči toliko bizarno da će čak i oni kojima Goerge Clooney nije među omiljenim holivudskim zvijezdama prije pomisliti da je riječ o njegovoj vrhunskoj glumačkoj izvedbi

Kraljesko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u svibnju 2018. pratili su milijuni ljudi širom svijeta, a u uskom krugu uzvanika koji su nazočili toj svečanosti našle su se i neke svjetske zvijezde.

Vojvoda i vojvkotkinja od Sussexa na vjenčanje su pozvali Beckamove i Caru Delevingne, a prvi ples otplesali su uz melodiju DJ-a Idrisa Elbe. Jedna od uzvanica, engleska glumica Carey Mulligan, kako piše časopis Marie Claire, otkrila je da je toga dana po WC-u kružila bizarna glasina o tome kako je jedan poznati par rekao da ne poznaje mladence.

Na ulazu u kapelicu St. Georgea u dvorcu Windsoru, gdje su se Harry i Meghan vjenčali, snimljeni su toga dana George i Amal Clooney, a prema tvrdnji jednog izvora, upravo njih dvoje uopće nisu bili prijatelji kraljevskog para.

Novinarka Rachel Johnson kaže da je kružila priča o tome kako se Carolyn Bartholomew, bivša cimerica princeze Diane, čekajući početak svadbene službe kapelici obratila paru s pitanjem od kuda poznaju Harryja ili Meghan.

'Ne poznamo', dobila je vedar odgovor, za koji je, bez obzira izrekao ga George ili Amal, teško povjerovati da nije riječ o vrhunskoj glumi ili dobroj šali.

Priča tim više zvuči nevjerojatno, kad znamo da su nekoliko mjeseci kasnije Harry i Meghan bili gosti Clooneyevima u vili na talijanskom jezeru Como.

Meghan i Amal tom su prilikom vrijeme provodile opuštajući se uz bazen i igrajući se s blizancima, a George i Harry su razgledali glumčevu kolekciju motocikala.

Harry je tom prilikom jedan motocikl i provozao u pratnji jednog pripadnika svoje službe za zaštitu, pa je teško povjerovati da do kraljevskog vjenčanja nisu bili prijatelji.