ELLA I ALEXANDER

George Clooney otkrio malu tajnu - evo što radi kada su blizanci neposlušni

15.12.2023 u 14:53

Bionic
Reading

Holivudski glumac George Clooney čari očinstva otkrio je tek u svojim pedesetima, a iako Elli i Alexandru popušta u mnogočemu, pronašao je način kako ih dovesti u red kada uistinu pretjeraju

Iako je bio uvjeren kako ne postoji žena zbog koje bi ponovno stao na ludi kamen, kao i da nikada neće postati otac, u životu Georgea Clooneyja sve se promijenilo kada je u isti ušetala lijepa odvjetnica i borac za ljudska prava Amal Alamuddin.

Upravo je s njom Clooney poželio stvoriti obitelj, a u lipnju 2017. sve se posložilo kada je Amal rodila blizance koje su nazvali Ella i Alexander.

Njih dvoje postali su centar svijeta Georgea Clooneyja, koji je čari očinstva iskusio tek u kasnim pedesetim godinama svoga života i ne krije da mu je ponekad teško jer su klinci 'u naponu snage' sa svojih šest i pol godina, dok se on sa 62 s time više i ne može pohvaliti.

ONA MU JE JEDINA VAŽNA

George Clooney još jednom pokazao kakav je gentleman - na Amal nije mogla pasti ni kap kiše

Pogledaj galeriju

Amal i George odavno su donijeli odluku da će blizance držati podalje od znatiželjne javnosti, no ipak ponekad naprave ustupak i otkriju nešto o njima. Tako je u svom posljednjom intervjuu Clooney otkrio kako je popriličan izazov odgajati blizance jer iako ih jednako odgajaju Ella i Alexander su u potpunosti drugačiji.

'Nevjerojatno je gledati koliko se razlikuju njihove osobnosti, iako ih odgajamo isto', rekao je George Clooney nakon čega je otkrio kako djeci pokušavaju usaditi prave vrijednosti te se trude pokazati im tradiciju, osobito u ovo blagdansko vrijeme.

s konja na magarca

Prizor skoro kao iz bajke: Neodoljivi George Clooney je princ na bijelom magarcu

Pogledaj galeriju

I Ella i Alexander još uvijek vjeruju u Djeda Božićnjaka, a upravo njega Clooney koristi kada želi klince 'dovesti u red'.

'Imam taj trik u rukavu sa svojom djecom. Ako su zločesti, pa čak i u srpnju, pravim se da zovem Djeda Božićnjaka. Uzmem telefon i odglumim da zovem, i onda kažem: 'Hej Djede, kako si?' Njega, naravno, uvijek zanima kako su djeca i kako se ponašaju, a ta strategija uvijek vodi ka tome da se njihovo ponašanje u sekundi promijeni', dodao je Clooney rekavši kako je u svemu otišao toliko daleko da je svog prijatelja u mobitelu memorirao kao Djed Božićnjak', kako bi Alexandru i Elli sve bilo još uvjerljivije.