VITEZ U VEČERNJEM ODIJELU

George Clooney objasnio zašto je stao u obranu Meghan Markle

16.03.2019 u 19:29

Bionic
Reading

Glumac George Clooney nedavno je u emisiji 'Good Morning Britain' objasnio zašto je javno pružio podršku vojvotkinji Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ne može izbjeći uvijek budno oko medija, pa ne čudi kako u moru članaka o njoj ima i onih ne pretjerano laskavih. To je 57-godišnjem glumcu Georgeu Clooneyju bio poticaj da stane na vojvotkinjinu stranu.

  • +6
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Smatram kako je malo nepravedno kako se mediji odnose prema njoj. Vidio sam već svašta, kad se mediji okome na nekoga iz prilično smiješnih razloga. Čini mi se pomalo nepravedno da se mediji prema vojvotkinji tako odnose s obzirom da nije napravila ništa osim što živi svoj život. Zapravo je vrlo draga i pametna mlada žena i oni su krasan par. Većinu toga može se jednostavno ignorirati, no ponekad mediji mogu biti vrlo neugodni', George Clooney komentirao je Meghan Markle i princa Harryja.

George Clooney u veljači je stao u obranu Meghan Markle kad je rekao da se mediji prema njoj ponašaju slično kao što su se ponašali prema princezi Diani. Dodao je kako mediji jure posvuda za njom i pišu ružne stvari.

'Ona je žena koja je u sedmom mjesecu trudnoće, a proganjaju je i kleveću kao što su to činili princezi Diani. Čini mi se kako se povijest ponavlja, a svi znamo kako se to završilo', rekao je tada George Clooney.

  • +21
Kraljevska obitelj na misi povodom Dana Commonwealtha - modni dvoboj Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na pitanje je li istina da će biti kum budućeg djeteta Meghan Markle i princa Harryja samo se nasmijao.

'Sad kad sam otac blizanaca, dosta mi je sranja. Doslovnog sranja', našalio se George Clooney na račun mijenjanja pelena.

  • +2
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznat po svom smislu za humor, George Clooney ispričao je i podvalu koju je pripremio talijanskoj spremačici.

'Namazao sam Nutellu na pelenu i bacio je u smeće. Kad sam se vratio kući, rekao sam našoj talijanskoj spremačici da Amal želi znati je li Alexander obavio veliku nuždu. Izvadio sam pelenu iz smeća, rastvorio je i zatim gurnuo prst u Nutellu i to pred njom polizao, na što je spremačica zavrištala i istrčala iz sobe', George Clooney veselo je opisao svoju podvalu.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia