Sjećate li je se

Gdje je nestala Ana Stunić?

28.04.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Nakon 10 godina uspješne poslovne suradnje otišla je s Nove TV i u potpunosti se posvetila digitalnom marketingu i zaposlila u jednoj PR agenciji

Ana Stunić televizijsku karijeru započela je kao voditeljica emisije Red Carpet, zatim je preuzela voditeljsku palicu u emisiji sličnog karaktera, In Magazinu, a nakon toga okušala se i na poziciji social media managera. Na malim smo je ekranima pratili dugih deset godina, a nakon toga simpatična se Ana okrenula nečem malo drugačijem. Dala je otkaz na Novoj TV jer je shvatila da je došlo vrijeme za nove poslovne izazove.

'Nakon jedne cijele dekade provedene na Novoj TV, došlo je vrijeme za moje nove profesionalne izazove. To je osnovni razlog zbog kojeg sam odlučila završiti suradnju s Novom TV', izjavila je pri završetku svoje TV karijere lijepa Ana.

Tako već godinama radi kao digitalna strateginja u agenciji Pragma komunikacije, a u slobodno vrijeme uživa sa svojim dugogodišnjim dečkom Filipom s kojim putuje po svijetu.

  • +14
Ana Stunić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Tako smo je nedavno mogli pratiti u Italiji. Na svojem službenom profilu na Instagramu Ana vrlo rado objavljuje divne fotografije mjesta koje je posjetila. Prije nekoliko dana boravila je u Vicenzi, gradu na sjeveru Italije.

😳

Objavu dijeli ana.stunic@yahoo.com (@anastunic)

Ana i njezin dečko Filip Despot, koji je inače prije nje bio u vezi s dizajnericom Anom Marijom Ricov, zaljubljenici su u tu prekrasnu zemlju. Ovo su ljeto boravili na sunčanoj Sardiniji kada je bivša voditeljica doživjela i malu nezgodu. Naime, u plićaku je nagazila na jednu od najopasnijih riba - morskog pauka koji je poznat po tome da na leđima ima otrovne bodlje. No to ih nije spriječilo da dalje uživaju u odmoru.

👫

Objavu dijeli ana.stunic@yahoo.com (@anastunic)

Prisjetimo se, ova se bivša voditeljica okušala i u glumi koja je njezina velika ljubav. Glumila je i pjevala u predstavi poznate kazališne skupine Montažstroj. Iako nikada nije skupila hrabrosti da upiše Akademiju dramskih umjetnosti, njezin se dugogodišnji san da se okuša na kazališnim daskama tada ostvario.

Osim toga 35-godišnjakinja je i velika zaljubljenica u trčanje. Tako je često možemo vidjeti kako sudjeluje na raznim utrkama diljem zemlje. Zato je putem svog facebook-profila pozvala i sve ostale da se pridruže nadolazećoj utrci na Sljemenu.

Happy Ana 🎉🎉🎉🎉🎉#Ljmaraton Hvala @fotofras na fotkama

Objavu dijeli ana.stunic@yahoo.com (@anastunic)

'Ovo je najteža i najljepša utrka u Zagrebu, krećeš iz samog centra i penješ se na Sljeme. Može li biti bolje? Može li biti lakše? Ja ću hodati svih 13 km i 700 m pa nek me čekaju svi lijepo na cilju do 19 sati', napisala je nedavno Ana.