TATA OD FORMATA

Frano Ridjan objavio duhovitu dosjetku: Odlazi li omiljeno lice s malih ekrana?

27.10.2018 u 22:04

Bionic
Reading

HRT-ov novinar i voditelj Frano Ridjan objavio je na društvenim mrežama zanimljivu dosjetku na temu 'tata od formata', a zbog koje bi omiljeno televizijsko lice na neko vrijeme moglo nestati s malih ekrana

'Svatko može biti otac, ali samo pravi muškarac odlazi na porodiljni', objavio je Ridjan na svom Instagramu fotografiju napisa i dodao: 'Dolazi uskoro'.

View this post on Instagram

😂😂😂😂 Comming soon... #tataodformata

A post shared by Frano Ridjan (@thefranor) on

Popularni radijski i televizijski voditelj svoju je Leu je zaprosio u prosincu 2015. na zagrebačkom Zrinjevcu, a nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka.

U srpnju prošle godine rodilo im se prvo dijete, sin Mauro, a Frano je uz suprugu koja je rađala u riječkoj bolnici proveo šest sati. Naredna tri sata, našalio se na svoj račun, kao pravi muškarac je plakao.

'U sedmom nebu sam. Fućkaš sve što sam dosad radio, kad ugledaš svoje dijete, sve dobiva drukčiji smisao. Bio sam vjeran i dobar pratitelj na porodu, a čak sam dobio ponudu da počnem raditi kao babica. Prerezao sam pupčanu vrpcu i šutio sam, plakao, kao pravi muškarac, naredna tri sata. Sve ono što sam mislio da će biti - razvaljotka, tamburaši, sve je to ništa. Moj novi centar svijeta su njih dvoje', rekao je nakon rođenja Maura za tportal Frano.

Brižni suprug i otac, kako se čini, odlučio je sve obveze staviti u drugi plana i posvetiti se svom malom Mauru pa se 'tata od formata' pridružuje sve većem broju muškaraca koji se odlučuju iskoristiti pravo na porodiljni dopust.

  • +3
Frano Ridjan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album