SLAVLJE UZ TAMBURU

Frano Ridjan otkrio popis svojih rođendanskih želja

12.12.2016 u 09:49

Bionic
Reading

Protekli vikend radijskom i televizijskom voditelju Frani Ridjanu bio je u znaku proslave 32. rođendana iako ga, kaže, nije slavio jer je od jutra do navečer radio. No našao je vremena da zasvira s tamburašima, a fotografiju s njima objavio je na društvenim mrežama te oduševio svoje pratitelje

'Radio sam cijeli dan pa nije bilo nekog posebnog slavlja. Ne znam kad i hoću li ga uopće nekako obilježiti. Kod mene je svaki dan slavlje života. Kako sam u subotu navečer svratio do svojih prijatelja iz Rotary Zagreb 1242, ondje je nastala fotka s tamburom', ispričao nam je omiljeni televizijski voditelj. Upravo je tambura, odnosno vrsta tamburice - prim bio rođendanski poklon koji je zaželio, i koji mu uskoro stiže.

'To će biti meni za gušt, da mogu svirati kad mi dođe', rekao je Frano i dodao da osim tamburice ima još pokoji talent.Kad je riječ o poklonima, najviše voli primati one koji su iskreno došli od srca.

'Volim tehniku, sitnice koje mi trebaju za nastupe, čarape, leptir mašne', otkrio je. Želje su mu skromne.

'Samo neka me zdravlje posluži, da poplaćam kredite i da se moja obitelj proširi barem za još jednog člana', kaže Frano. Blagdane će proslaviti sa svojom i obitelji svoje supruge Lee. Doček Nove godine vjerojatno će mu biti radni, a o odmoru trenutačno ne razmišlja.

'Medeni mjesec sigurno ćemo odraditi u narednih trideset godina braka', smije se Frano.