PODIJELIO S FANOVIMA

Frano Lasić opisao koliko je zaljubljen u suprugu: 'Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena'

22.03.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Hrvatski glazbenik i glumac i njegova četvrta supruga Milena krajem prošle godine dočekali su sina Nikolasa. Oni su dokaz da sedma godina ljubavi ne mora biti krizna, štoviše - u njihovom slučaju, prepuna je ljubavi i sreće. Koliko je Frano Lasić zadovoljan i zaljubljen u svoju voljenu, pokazao je u jednom od svojih rijetkih objava na društvenim mrežama

Nakon više mjeseci šutnje, Frano Lasić je na Instagramu odlučio podijelili fotografiju svoje lijepe supruge, 35-godišnje beogradske umjetnice Milene i pored nje poručio nježne rječi: 'Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena'.

Podsjetimo, s Milenom se vjenčao u listopadu 2015. godine nakon nekoliko godina veze. Tada je poznati zavodnik zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima, a koliko joj vjeruje dokazao je i predavši joj posao svoje menadžerice. Upravo je ona zaslužna za njegov povratak glazbi. Umjetnica je njihovog prvo dijete rodila putem carskog reza 29. studenog 2020., a prije nego je rodila dobila je koronu pa je praktički bila zaražena i za vrijeme porođaja.

  • +5
Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Frano je televizijskim gledateljima najpoznatiji po ulogama u telenovelama 'Villa Maria', 'Obični ljudi', 'Dolina sunca' i 'Zabranjena ljubav', a veliku popularnost je pridobio ulogom u filmu 'Kiklop'. Mnogi zavide njegovoj odličnoj liniji koju održava liposukcijskom prehranom. Diplomirani inženjer strojarstva nastupio je 1983. na Splitskom festivalu zabavne glazbe kada je izveo svoj kultni hit 'Zagrljeni' koji se i danas često može čuti na radijskim postajama diljem regije.