NAPOKON ZAJEDNO

Franka Batelić ne krije koliko je zaljubljena i sretna: 'Moj čovjek, ja i naša najdraža Moskva'

13.03.2019 u 10:55

Bionic
Reading

Nakon brojnih projekata zbog kojih je bila vezana za Zagreb i Hrvatsku, Franka Batelić napokon je pronašla vremena i otputovala u hladnu Rusiju, u zagrljaj voljenom suprugu Vedranu Ćorluki

Poslovne obveze, glazbena snimanja i novi albumi Franku Batelić su na neko vrijeme prikovali za Hrvatsku, ali sada je sve angažmane stavila po strani i potpuno se posvetila svom voljenom čovjeku, kako oslovljava nogometaša Vedrana Ćorluku.

'Moj čovjek, ja i naša najdraža Moskva. Rusija je zakon!', napisala je nasmiješena Franka ispod zajedničke fotografije sa suprugom Vedranom, na kojoj poziraju na Crvenom trgu glavnog grada Rusije.

Toplo odjeveni i sa zimskim kapama na glavi, poznati supružnici prošetali su se centrom metropole i nadoknadili propušteno. Prije nego je stigla u Moskvu, Franka i Vedran otputovali su na kratki izlet u Sankt Peterburg te su se također sjajno proveli.

Koliko je zaljubljena i sretna u prvoj godini braka i sedmoj godini veze, mlada glazbenica ne krije. Pa je tako nakon šetnje Moskvom objavila i suprugovu fotografiju iz taksija, na kojoj ga opisuje kao izuzetno zgodnog muškarca.

  • +30
Franka Batelić - promocija albuma Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish