la zarra

Francuska predstavnica šokirala gestom publici: Pokazala srednji prst pa se opravdavala

14.05.2023 u 13:12

Bionic
Reading

Francuska predstavnica La Zarra u finalu Eurosonga sve je šokirala pokazivanjem srednjeg prsta u trenutku kada je saznala da joj je publika dodijelila 50 bodova

Francuska predstavnica La Zarra na Eurosongu je mnoge osvojila svojim damskim stajlingom i nastupom koji je plijenio pozornost elegancijom kakvu gotovo samo Francuzi mogu pretočiti na pozornicu.

Sa šarmantnim šeširićem nošenim na stranu te glamuroznoj haljini, La Zarra je slovila za natjecateljicu koja će se, u šarenilu svega što Eurosong nudi, istaknuti chicom i otmjenošću.

No, dogodilo se upravo suprotno. Naime, u trenutku kada je saznala da je od publike dobila tek 50 glasova, pjevačica je nimalo damski pokazala - srednji prst!?

U dvorani kao da je na trenutak sve utihnulo, a vidno šokirani bili su i voditelji koji su ekspresno krenuli na daljnje čitanje rezultata.

Očekivano, nije trebalo dugo čekati da njena reakcija postane viralni hit o kojem svi govore pa se La Zarra odlučila opravdati pojašnjavajući kako se radi o gesti razočaranja uslijed činjenice da je njena pjesma 'Évidemment'ukupno osvojila 104 boda te završila na 16. mjestu.

  • +21
Eurovizija - finalna večer Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Htjela sam dati do znanja da gesta koju sam napravila u Green roomu i o kojoj svi govore na društvenim mrežama nije prezir ili uvreda, a ni u kom slučaju srednji prst. To je gesta razočaranja koja znači 'što god' i 'neka tako bude'. Ništa drugo', napisala je u svom Instagram storyju Francuskinja i dodala:

'Ispričavam se ako je bilo pogrešno protumačeno. Još jednom hvala na svemu. Bravo za sve talentirane umjetnike koje sam upoznala tijekom prošlih tjedana. Veselim se skorom susretu. Volim vas sve.'

  • +7
La Zarra - francuska predstavnica na Eurosongu Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Ipak, nema sumnje kako je glazbenica ovom gestu nanijela štetu svojoj reputaciji glamurozne pariške disko kraljice te razočarala mnogobrojne fanove diljem svijeta očarane njenom otmjenošću i elegancije.

Podsjetimo, u jučerašnjem finalu slavila je švedska predstavnica Loreen s pjesmom 'Tattoo', druga je bio finski predstavnik Käärijä, a treća atraktivna Izraelka Noa Kirel. Hrvatski predstavnici Let 3 nakon glasovanja žirija bili su predzadnji s 11 bodova, no uz čak 112 bodova gledatelja došli su do 13. pozicije.

nezaboravan nastup

Pogledajte sve detalje spektakularnog nastupa Leta 3 u finalu Eurosonga

Pogledaj galeriju