KEELY SHAY SMITH I PIERCE BROSNAN

Fotografijom iz mladosti supruga najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu obilježila poseban dan u njihovom životu

09.04.2021 u 17:39

Bionic
Reading

Njihov brak odavno je postao inspiracija njegovim holivudskim kolegama. Unatoč svim iskušenjima, sretni su već gotovo tri desetljeća, a jučer su obilježili i posebnu godišnjicu

'Sretnih ti zajedničkih 27 godina ljubavi moja! Slavimo dan kada smo se upoznali (8. travnja 1994., baš kao i dan kada smo se vjenčali, 4. kolovoza 2001.) Volim tebe i naš život. Fotografiju je snimio Cesare Bonazza na Tahitiju negdje 1995.' Napisala je to na svom Instagram profilu Keely Shaye Smith, supruga holivudskog zavodnika i vjerojatno najpoznatijeg tajnog agenta svih vremena, Piercea Brosnana.

Uz to je stavila njihovu zajedničku fotografiju iz davnih vremena, na kojoj je jasno vidljivo koliko su zaljubljeni jedno u drugo. A ta zaljubljenost traje i dan danas, unatoč zlim jezicima koji već godinama pokušavaju rastaviti jedan od najsnažnijih holivudskih bračnih parova.

Pierce Brosnan svoju je drugu suprugu Keely Shaye Smith upoznao tri godine nakon smrti prve supruge i to u Meksiku. Sa Cassandrom Brosnan proveo je jedanaest godina u braku i njezina ga je smrt slomila. Upravo mu je Keely vratila vjeru u ljubav, a bračne zavjete izmijenili su 2001. u Irskoj, nakon čega su svoju obitelj povećali novim članovima, sinovima Dylanom i Parisom.

  • +10
Keely Shaye Brosnan, Pierce Brosnan Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

'Upoznali smo se kada sam bio, baš poput Philipa kojeg sam tada glumio, izgubljen. Tada sam već tri godine bio udovac i samohrani otac. Keely je stup naše obitelji, stup mog života i svakog joj dana ponavljam koliko ju volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje', izjavio je svojedobno Pierce Brosnan, koji svaki slobodni trenutak provodi upravo sa svojom suprugom.