ŠUŠKA SE

Angelina Jolie ponovno u akciji: U otmjenoj večeri u Los Angelesu uživala je s The Weekndom

02.07.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Brakorazvodna bitka Angeline Jolie i Brada Pitta nije još došla do kraja, a dok iščekuju oduku suca o 'nadoknadi', glumica uživa u društvu mlađahnog pjevača

U četvrtak navečer 46-godišnja Angelina i 31-godišnji The Weeknd, pravog imena Abel Tesfaye, viđeni su kako u vrlo kratkom vremenskom razmaku napuštaju restoran Giorgio Baldi u Santa Monici, popularno okupljalište slavnih osoba.

Iako od sada nije bilo poznato da su prijatelji, Daily Mail piše kako međusobno dijele neke intrigantne poveznice, uključujući i stih Weekndove hit pjesme koji se referira na Angelinine napućene usne.

Isto tako, dok su 2016. godine Angelina i Brad Pitt još bili u braku, slavnom holivudskom zavodniku putevi su se isprepleli s The Weekndovom bivšom djevojkom Selenom Gomez.

National Enquirer je tvrdio da je 57-godišnji Brad 'besramno koketirao' s 28-godišnjom Selenom, što je izazvalo nevolje između njega i Angeline. Međutim, te su tvrdnje opovrgnute.

Iste je godine The Weeknd objavio svoju spomenutu hit pjesmu 'Party Monster' u kojoj se referira na Angelinu i Selenu u stihu: 'Angelina, lips like Angelina / Like Selena, a** shaped like Selena'.

Osvrnuo se kanadski pjevač i na Brada u svojoj pjesmi 'Starboy' iz 2016. godine u stihu: 'Let a n*gg* Brad Pitt, legend of the fall took the year like a bandit'.

Treba napomenuti i da je ovih dana objavljeno kako se glazbenik upušta u pisanje i produkciju nove HBO-ove serije 'The Idol, u kojoj će i glumiti, pa ako su Angelina i The Weeknd uopće večerali zajedno, mmožda je riječ o poslovnoj večeri i savjetovanju starijei iskusnije kolegice.

Selena i The Weeknd su navodno prekinuli u listopadu 2107. godine nakon gotovo 10 mjeseci veze.

Glazbenik je od 2015. godine bio u isprekidanoj vezi s manekenkom Bellom Hadid, a u kolovozu 2019. godine konačno su prekinuli.

  • +2
The Weeknd Izvor: Profimedia / Autor: Rich Fury / Getty images / Profimedia

Angelini je ljubavni život tijekom dugotrajne bitke za skrbništvo nad šestero djece koje dijeli s Bradom Pittom dugo bio u drugom planu, ali nedavno je povezana s bivšim suprugom Jonnyjem Lee Millerom.

Prošlog mjeseca ostala je gorko razočarana odlukom suda da dodjeli zajedničo skrbništvo njoj i bivšem suprugu Bradu Pittu. Brakorazvodna bitka vuče se još od rujna 2016. godine, a iako je brak razvrgnut još 2019. godine, nastavljena je bitka za skrbništvo.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pravni stručnjaci iz Los Angelesa procijenili su da su oboje žbivših supružnika potrošili već više od milijun dolara na suđenje, a za jednu od već ionako najdužih pravnih bitaka slavnih osoba, provijenili su da bi mogla potrajati čak još šest godina.

Angelina se navodno planira žaliti na odluku o zajedničkom skrbištvu, a sljedeće ročište u njihovom je slučaju zakazano za 9. srpnja.