ima se čime pohvaliti

Fotografija o kojoj se govori: Na radost brojnih obožavateljica španjolski izbornik Luis Enrique pokazao je 'isklesani torzo'

25.11.2022 u 14:47

Bionic
Reading

Iako su, kao i svaki puta kada je neka utakmica na repertoaru, u prvom planu nogometaši, koji 90 minuta trče za loptom, pa na radost brojnih obožavateljica, ukoliko zabiju gol, 'počaste' ih golim torzom, na Svjetskom prvenstvu u Katru damama je 'za oko zapeo' trener španjolske reprezentacije Luis Enrique

Na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru reprezentacija Španjolske vodi Luis Enrique, španjolski trener iz Gijona, koji je opravdao povjerenje tamošnjeg saveza.

A samo nekoliko sati prije negoli je njegova momčad porazila Kostariku sa nevjerojatnih 7-0, 52-godišnji Luis Enrique je na radost brojnih obožavateljica skinuo majicu i zasukao kratke hlače, podižući palac gore prema fotografu kojeg je ugledao. Na taj način pokušao se 'rashladiti' od visokih katarskih temperatura, a je li uspio, ne znamo.

Fotografiju je u dva dana lajkalo više od 100 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta, a mišićavom treneru porasla je i brojka pratitelja na Instagramu.

  • +3
Luis Enrique Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budući da sportaši uvijek imaju neke svoje rituale, koje ponavljaju ukoliko su im donijeli sreću, možemo se samo nadati kako će i Luis Enrique pokazivanje torza na Instagramu ponoviti još koji put tijekom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva.