SASVIM ISKRENO

[FOTO/VIDEO] Dino Jelusić: Ulazak u Whitesnake je samo početak, imam još puno toga što želim ostvariti

21.08.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Krajem srpnja je poput bombe odjeknula vijest kako je jedan od naših ponajboljih vokalista postao član kultne grupe Whitesnake, a kako glazbenik sam kaže, ovo je tek početak

Dino Jelusić gostovao je jučer u podcastu Večernjeg.hr gdje je govorio o tome kako je došao u slavnu rock grupu te otkrio brojne zanimljive detalje iz svoje karijere.

Krajem srpnja Dino je otkrio kako je stigao njegov poziv u slavni bend. 'Tijekom korone sam jako puno radio sa Joelom Hoekstraom koji je član Whitesnakea. To je poveznica. Nazvao me u dva ujutro i rekao da upravo gleda moje videe sa Coverdaleom i da je David zaljubljen, oduševljen. I doslovce je pitao u dva ujutro 'Želiš biti u Whitesnakeu?', ja sam rekao 'Dva ujutro je, ne znam jel me netko zeza na mobitel, ajmo se čuti sutra ujutro'. Ujutro je Coverdale nazvao', kaže Dino i opisao kako je tekao razgovor s frontmanom.

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

'Poprilično bizarno. Počeli smo obojica umirati od smijeha i rekao je 'Čuo sam da te neki David Coverdale zove u bend', ja sam rekao 'I ja sam čuo, ali sam to vjerovatno sanjao. Sad sam se javio da vidim je li to java'. Rekao sam: 'štogod želiš od mene, bila bi mi čast'. Prvenstveno ovo radim iz časti prema Davidu i jer mi je od malena Whitesnake najdraži bend', ističe naš multitalentirani glazbenik, koji osim što pjeva svira i bubnjeve, gitaru, bas, ukupno 7 instrumenata.

  • +17
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

'Nevjerojatno je da ljudi sve o meni mogu saznati u pet minuta, ali ne žele. Imam toliko skrivenih dragulja iza sebe, albuma koje sam snimao sa stranim izvođačima, koje mnogi otkriju tek nakon sedam godina. Ali, lakše im je reći - haha, Dino je gledao Sanji u sise ili "trash party, Ti si moja prva ljubav". Prije me to diralo kao nekog tko se bavi umjetnošću to diralo, no sada zaboravim za pet minuta', iskreno je za Večernji progovorio Dino. Što nam još kazao u iskrenom razgovoru, pogledajte u Podcastu Večernjeg lista.