sklopljene ruke

[FOTO] Maja Šuput se oprostila od legendarnog voditelja 'Muzičkog tobogana' i objavila fotku na kojoj je gotovo neprepoznatljiva

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 18.09.2021 23:44
  • Objavljeno 18.09.2021 u 23:43
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz

Pjevačica Maja Šuput uživa u roditeljstvu te stalno koristi društvene mreže kako bi promovirala sebe i svoju obitelj, a sada se kratko poželjela prisjetiti nedavno preminulog voditelja Minje Subote

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota, koji je prošle subote hitno prevezen u bolnicu, preminuo je prošli tjedan u 82. godini. Rođen je u Sarajevu 8. studenog 1938., a podrijetlom je po djedu iz okolice Drniša. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Beogradu. Pohađao je nižu i srednju muzičku školu Stanković, a na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu dobio je diplomu inženjera elektrotehnike. Kao skladatelj, napisao je mnoge skladbe zabavne glazbe i mnoge šansone, a kao vokalni solist snimio je velik broj ploča u bivšoj Jugoslaviji i Rusiji.

Na području bivše države bio je najpoznatiji kao autor i voditelj poznate glazbeno-zabavne emisije za djecu 'Muzički tobogan', uz koju su stasale mnoge generacije. Naime emisija se prikazivala 18 godina i rušila je rekorde gledanosti.

  • +16
  • +13

Maja Šuput

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

S legendarnim voditeljem u Instagram storyju oprostila se i Maja Šuput, koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju. Maja je uz fotografiju objavila samo suke sklopljene u molitvu.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Maja Šuput

AKO STE PROPUSTILI:

CVJETNO I LEPRŠAVO

Brinete se već što ćete nositi sljedećeg ljeta? Bacite oko na ponudu modne kuće Oscar de la Renta

Pogledaj galeriju
24