PORTO ETNO FESTIVAL

[FOTO] Božo Vrećo publiku oduševio pjesmom i plesom, ali i uvijek osebujnim stajlingom

02.10.2020 u 23:21

Bionic
Reading

Drugog dana Porto Etno festivala u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku nastupio je Božo Vrećo i sastav Veja. Bosanskohercegovački kralj sevdaha još je jednom dokazao da je uistinu umjetnik anđeoskog glasa, koji liječi duše i otvara srca

U Rijeci je počeo Porto Etno festival. Prvu večer je u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u četvrtak, 1. listopada otvorio Lado Electra, a drugu večer festivala Riječane je zabavljao Božo Vrećo, koji se i ovog puta potrudio biti jedinstven po pitanju stajlinga i nastupa.

Porto Etno festival svjetske glazbe i gastronomije čiju okosnicu čine zajednice nacionalnih manjina Rijeke, doseljenici u Rijeku kao i glazbeni nomadi iz cijelog svijeta, u svojoj se trećoj godini širi na tri dana i 3 različite lokacije: Trg 128 brigade HV/Trg Riječke rezolucije, HNK Ivana pl. Zajca i riječku placu.

  • +21
Božo Vrećo nastupio na Porto Etno festivalu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Festival obuhvaća glazbeni, gastronomski, folklorni, cirkuski i dječji program te je dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, a traje do subote, 3. listopada.