ODMOR U DUBROVNIKU

Najbolje odjeven par na Stradunu: Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo magnet su za poglede

07.07.2020 u 15:34

Bionic
Reading

Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi ovih dana odmara u Dubrovniku, a zahvaljujući svom avangardnom modnom stilu jedna od najbolje odjevenih Hrvatica nikad ne može proći nezapaženo

Majka Emila Tedeschija prava je modna ikona te često nosi što se drugi ne bi usudili. Njezina je garderoba prepuna komada s potpisom poznatih dizajnera, a velika je ljubiteljica i efektnih modnih detalja poput šešira, remena, marama, torbi...

  • +2
Božo Vrećo i Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ni ovoga puta Đurđa Tedeshi nije modno podbacila u kombinaciji savršenoj za ljeto spojivši bijelu klasičnu košulju i udobne hlače potvrnutih nogavica sa bijelim sandalama zatvorenih prstiju. Odličan dnevni look nadogradila je velikom bijelom torbom, sunčanim naočalima, upečatljivim remenom s velikom srebrnom kopčom i svilenom maramom na glavi.

Društvo joj je u šetnji pratio njezin veliki prijatelj, osebujni bosanski glazbenik Božo Vrećo.

'Kralj sevdaha' koji je također netipičan po svojim modnim odabirima, ostao je vjeran svom stilu i tijekom odmora u Dubrovniku odjeven u crvenu majicu bez rukava i asimetričnu suknju. Sunčane naočale i kosa podignuta u rep bili su cool dodatak njegovom ljetnom stajlingu.

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo Izvor: Cropix / Autor: Bozo radic / CROPIX

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo godinama su dobri prijatelji, a o svom prijateljstvu je otkrio i ponešto u svom intervjuu za tportal.

'Povezuje nas iskreno prijateljstvo, puno mudrosti i zajedničkog po modnom, književnom, poetskom, umjetničkom. Svi moji prijatelji su, kao što sam ranije spomenuo, došli do mene kroz moju glazbu, a tako je bilo i s Đurđom. Ona je izvrsna osoba od koje puno učim, jedna je od mojih muza i sigurno netko s kime cijenim svaki provedeni trenutak', kazao je tad poznati glazbenik kojeg je New York Times nazvao 'umjetnikaom anđeoskog glasa, koji liječi duše i otvara srce'.