blista od sreće

[FOTO] Bivša Šukerova djevojka Kristina Bralo ponovno ljubi? Otključala je profil na Instagramu i objavila fotografiju s bivšim misterom

24.07.2021 u 16:39

Bionic
Reading

Nešto više od pola godine nakon što je javnost doznala o prekidu veze s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom pjevačica Kristina Bralo pohvalila se na društvenoj mreži novom ljubavi

Naša dvadesetosmogodišnja pjevačica Kristina Bralo otprilike pola godine od prekida s Davorom Šukerom uživa u društvu bivšeg mistera Mateja Cvitanovića (27). Oboje su istu fotografiju objavili na društvenim mrežama i time gotovo sigurno potvrdili glasine o vezi.

U studenom prošle godine pojavile su se glasine kako je 'zlatna kopačka', 53-godišnji Davor Šuker u vezi s atraktivnom 28-godišnjom bivšom misicom i pjevačicom u usponu Kristinom Bralo i to sve nakon što je ona sama to dala naslutiti na svom Instagram profilu. Tu pretpostavku ni pjevačica ni predsjednik HNS-a nisu potvrdili ni komentirali niti jednom mediju.

  • +3
Kristina Bralo Izvor: Vecernji list/PIXSELL / Autor: Boris Scitar

U međuvremenu je Kristina svoj Instagram profil zatvorila za javnost, a nekako zajedno s time vezi je, kažu njihovi zajednički prijatelji, došao kraj uoči Nove godine. Nekako u to doba predsjednik HNS-a otputovao je u Ameriku i to bez Kristine, koja se odlučila posvetiti dalje svojoj glazbenoj karijeri.

Pjevačica i bivši nogometaš nisu komentirali ni prekid, baš kao ni samu vezu, a dovoljno govori da je sve procurilo u javnost tek tri i pol mjeseca kasnije.