ZALJUBLJEN I SRETAN

Filip Juričić konačno pokazao svoju prekrasnu djevojku

21.10.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Glumac Filip Juričić na premijeri predstave 'Revizor' u kazalištu Komedija ponosno je pozirao sa svojom djevojkom, prelijepom brinetom Nikom Dogan

Ovoga ljeta u društvu samozatajne Zagrepčanke Nike Dogan, Filip Juričić prvi put se pojavio u Dubrovniku na premijeri predstave 'Gospoda Glembajevi'.

Talentirani glumac više ne krije svoju ljubav, a ni sreću pa je s lijepom nIkom ponosno pozirao na premijeri predstave 'Revizor' u kazalištu Komedija.

Nakon niza nesretnih ljubavi čini se da je Juričić napokon pronašao onu pravu, a to je i sam potvrdio prije nekoliko mjeseci.

'Riječ je o nekom apsolutno posebnom tko je ušao u moj život i promijenio ga iz temelja. Zove se Nika, upoznali smo se na vrlo specifičan način, kako kažu, kad se najmanje nadaš. Naš prvi susret htio bih zadržati kao našu slatku tajnu', rekao je Juričić tad za Story.

Priznao je da njihova veza ne traje dugo, ali je zato vrlo intenzivna: 'To je ona vrsta susreta kada sve vrlo brzo sjedne na svoje mjesto pa imaš osjećaj da je to netko koga poznaješ odavno.'

Zgodnog je glumca lijepa brineta osvojila normalnošću, pameću i ljepotom i ne krije koliko je sretna i privilegiran što je odabrala baš njega.

Par je blistao ne premijeri društvene komedije 'Revizora', a svoju sreću i zaljubljenost ni ne trude se skriti.

  • +27
Premijera predstave Revizor u kazalištu Komedija Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Svečanu premijeru 'Revizora' svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput, dizajnerica Matije Vuice i Aleksandre Dojčinović, glazbenika Gabi Novak, Zdenke Kovačiček i Alfi Kabilja, glumaca Anje Šovagović-Despot, Nine Erak, Sandre Bagarić, Jasne Palić Picukarić, Nade Abrus, Sanje Marin, Vanje Matujec, Ane Magud, Renate Sabljak, Nere Stipičević, Kristine Krepele, Ane-Marije Percaić, Hrvoja Klobučara, voditeljica Barbare Kolar, Martine Validžić i Ivane Debeljak, Dalibora Petka koji je stigao u društvu Nives Celzijus, te brojnih drugih.