Online party

Fenomenalni Emanuel Satie, Labyrinth Open i Yammat FM rasplesali 40.000 ljudi i predstavili unikatnu glazbenu poslasticu na sceni

07.03.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Nastup Emanuela Satiea u Yammatovom studiu bio je uvod u njegov premijerni nastup te večeri u riječkom klubu 'Crkva' čime je Labyrinth Open službeno otvorio sezonu warm-up evenata za #LABO18.

Njemački DJ i producent Emanuel Satie zapalio je ovog vikenda Yammatov studio u Tkalčićevoj 88 i tako obilježio pokretanje unikatnog i urbanog medijskog koncepta - Yammatovog Blendera! Satie je 60-minutnim setom prkosio svim vanjskim minusima i atmosferu doveo do vrhunca! Odlična svirka, hladno piće i ekipa s Labyrinth Open Festivala pobrinuli su se da subotu započnu na najbolji mogući način. Ovaj DJ i producent godine za 2016. godinu vješto klizi valovima plesnog housea i mračnog techna što njegovu publiku diljem svijeta, pa tako i u Zagrebu, tjera na cjelovečernju akciju na plesnom podiju. Satie je učio od najboljih u izdavačkoj kući Cacoon – uzori su mu Stevie Wonder, DJ T i The RZA, a glazbu ne bi stvarao da nije bilo izdanja koja su dolazila iz legendarnog Motown Recordsa. Osim entuzijastičnih gostiju u Yammatovom studiu, u ovom ekskluzivnom eventu putem live video streama uživalo je više od 35.000 ljudi! Prenosili su ga tportal.hr, Yammat FM, Laybrinth Open, MixMag, District 8 te još nekolicina drugih medija putem svojih web i facebook kanala.

Yammat Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan-Haron Markicevic

Nastup Emanuela Satiea u Yammatovom studiu bio je uvod u njegov premijerni nastup te večeri u riječkom klubu 'Crkva' čime je Labyrinth Open službeno otvorio sezonu warm-up evenata za #LABO18.

Satie će ovog ljeta nastupati i na Labyrinth Open Festivalu koji se održava od 11. do 14. srpnja u Omišu. Kamp Galeb i more na nekoliko koraka već sami po sebi zvuče idealno, ali glavna stavka festivala ipak je zvučna kulisa koju će činiti izvođači poput Amelie Lens, Hermana Cattanea, Lena Fakija i Stephana Bodzina. House i techno zvukovi odjekivat će našom obalom, a sve će pratiti i u glavni grad prenijeti upravo Yammat FM. Nakon vruće atmosfere u Yammatovom studiju, ne sumnjamo da će i #LABO18 biti pun pogodak!