SVE ZA ISTRAGU

Hoće li pronaći ikakve dokaze? Gotovo mjesec dana čekala je policija da im Alec Baldwin preda svoj mobitel

15.01.2022 u 13:41

Bionic
Reading

Nakon što je policija Novog Meksika zatražila je pomoć od njujorških vlasti da dobije mobitel Aleca Baldwina u sklopu istrage pucnjave u filmu 'Rust', isti su napokon i dobili

Gotovo mjesec dana čekala je policija Long Islanda da im holivudski glumac preda svoj mobitel, a kojim se koristio tijekom strašne nesreće koja se dogodila na snimanju filma 'Rust', kada je, snimajući scenu, Alec Baldwin ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

63-godišnji Baldwin, nakon što je policija izdala i službeni nalog, sada je mobitel predao, a istražitelji vjeruju kako se na njemu nalaze informacije o smrti Halyne Hutchins, koja je ubijena još u lilstopadu u Novom Meksiku.

'Oni će izvaditi sve podatke s njega, a zatim će nam ga predati', potvrdio je i šerif okruga Santa Fe, Juan Rios i dodao kako se ipak informacije izmijenjene između klijenta i odvjetnika neće koristiti u istrazi.

  • +3
Alec Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Službeni nalog da preda svoj mobitel policija u Novom Meksiku izdala je još 16. prosinca, no Baldwin je isto odbijao napraviti tjednima. Tek je 8. siječnja na Instagramu objavio video otkrivši kako ne želi predati mobitel kako bi njegovi privatni razgovori ostali zaštićeni.