atraktivna novinarka

Fani Stipković u ludom provodu pokazala sve atribute

18.10.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Naša poznata novinarka Fani Stipković, koja je svoju karijeru prije nekoliko godina odlučila graditi u Španjolskoj, osim što puno radi i trenira kako bi održala zavidnu figuru, ponekad pronađe vremena i za zabavu. Tako je bilo i u utorak, kada se s atraktivnom prijateljicom zabavljala do ranih jutarnjih sati

Fani Stipković se prije nekoliko godina iz Zagreba, u kojem je započela novinarsku karijeru, odselila u Madrid i uspješno je nastavila graditi.

Uz posao nije zapostavila ni svoju strast za fitnesom pa se često na društvenim mrežama pohvali time koliko naporno vježba. Ljubav prema teretani zbližila ju je i s današnjom najboljom prijateljicom Laurom Perezi.

Ove dvije ljepotice tako često provode vrijeme skupa. Ljetovanja, zimovanja, ali i ludi tulumi mjesta su na kojima stvaraju uspomene.

U utorak navečer skupa su otišle na rođendan i sjajno se zabavile. Fani je tom prilikom nosila svečaniju dugu haljinu boje breskve koja je naglasila njezin seksepil, dok je zanosna crnka odabrala klasičnu dugu bijelu haljinu. 

Do dugo u noć plesale su uz zvukove latino glazbe, a onda su u jednom trenu u prostoriju ušli mariachi, koji su dodatno podignuli atmosferu. 

  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL