EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ:

'Fadila se može naći u Zagrebu, Sarajevu ili Amsterdamu'

23.04.2013 u 19:21

Bionic
Reading

Od ovoga tjedna zabavlja nas nova humoristična serija koja će nas prikovati za male ekrane

Ako ste uživali u serijalu 'Lud, zbunjen, normalan', onda ćete se smijati i u dvadeset sati, kada na programu Nove TV počinje nova bosansko-hercegovačka humoristična serija 'Dva smo svijeta različita'. Glavna uloga povjerena je majstoru zanata - Emiru Hadžihafizbegoviću

Kada priprosti seljak Fadil Opančić dobije posao ravnatelja kazališta i već prvog radnog dana garderobu pretvori u birtiju, zaposlenici kulturne ustanove pokušavaju ga smijeniti.

'To je lik koji susrećemo svakodnevno na našim geografijama i on je gotovo do te mjere stereotip i do te mjere univerzalan da ga možemo naći u Zagrebu, Sarajevu i Amsterdamu', rekao je Emir za In Magazin.

Emir je do sada snimio 40 igranih filmova. Ovaj bosanskohercegovački glumac ostvario je široku lepezu likova poput Ibre u 'Arminu', Sztanka u 'Gori vatra', poručnika Safeta Pašića u 'Karauli' te Bogoljuba Šaulića u kultnoj 'Audiciji'. Trenutačno u Zagrebu snima film 'Mirni ljudi' pod redateljskom palicom Ognjena Sviličića. Kaže kako mu je to najteža uloga u dosadašnjoj karijeri.