TAJNO VJENČANJE

Ewan McGregor oženio glumicu zbog koje je ostavio suprugu i troje djece

26.04.2022 u 09:18

Bionic
Reading

Proteklog vikenda pred odabranim društvom, tek nekolicinom najbližih prijatelja, glumac Ewan McGregor i njegova kolegica Mary Elizabeth Winstead izrekli su 'sudbonosno da'. Njihova romansa započela je 2017., dok je glumac još bio u braku s Eve Mavrakis, s kojom ima tri kćeri

Prije deset mjeseci postali su roditelji malenog Laurieja, s kojom se u posljednje vrijeme uglavnom mogu vidjeti u medijima. Zajedničke šetnje i briga oko bebe njihova su svakodnevica, ali glumački par Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead pronašli su vremena i za sebe i svoju ljubav.

Proteklog vikenda organizirali su malo i tajno vjenčanje u Los Angelesu te pred krugom najbližih ljudi uplovili u bračnu luku. Njihova ljubav počela je vrlo turbulentno, dok je 51-godišnji McGregor bio u braku s Eve Mavrakis, s kojom ima 26-godišnju kćer Claru, 21-godišnju Ester i 11-godišnju Anouk.

Cijela afera odjeknula je u tabloidima, a slavni glumac zaljubio se u 37-godišnju kolegicu tijekom snimanja serije 'Fargo'.

Nije dugo trebalo da Ewan donese odluku zbog koje je povrijedio bivšu suprugu i djecu iz prvog braka. Odlučio se za mlađahnu brinetu koja mu je potpuno pomutila pamet, a danas priznaje da mu je to bila najbolja odluka u životu.

'Nije bilo lako. Rastao sam se od osobe s kojom sam prohodao kada mi je bilo 18. Ona je bila sve što sam znao i iskusio. Ovoga puta ušao sam u nešto vrlo ozbiljniji i odrasliji i to je za mene kao početak nekog novog života. Prihvatio sam sve dobro što mi promjena donosi i bez straha ušao u nešto novo te nisam požalio', rekao je.

  • +2
Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsjetimo, kada je cijela ljubavna afera s Mary izašla u medije, Ewanove kćeri bile su uzrujane i javno su putem društvenih mreža davale podršku ostavljenoj i prevarenoj majci.