NIJE SVE U GENIMA

Evo tko je zaslužan za vitku figuru Kate Middleton

14.09.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton, osim svojim istančanim modnim stilom, pažnju plijeni i vitkom figurom koju je brzo nakon oba poroda dovela do savršenstva. Mnogim ženama to ne uspije, ali omiljena članica kraljevske obitelji imala je uz sebe čvrst režim svoje majke Carole Middleton, a evo što on uključuje

Ako je suditi po genima ženske strane obitelji Middleton, supruga britanskog princa Williama, vojvotkinja Kate Middleton, nikada neće imati problema s viškom kilograma. No geni nisu jedini zaslužni za ovako vitku figuru, otkrio je medijima ovih dana jedan član obitelji Middleton.

Naime, Gary Goldsmith, ujak slavne Kate, pojasnio je kako je od ranog djetinjstva u obitelji Middleton postojao strog režim prehrane. Za to je zaslužna majka Carol Middleton, koja je svoje kćeri Kate i Pippu uvijek usmjeravala prema sportu i zdravoj prehrani.

'Carol se oduvijek brinula o svojoj liniji i zdravo se hranila. Zato i danas ima zapanjujuću figuru. Taj mentalitet vidljiv je i kod njezinih kćeri koje osobito paze na prehranu, ali i tjelovježbu', rekao je za Daily Mail ujak popularne vojvotkinje. 

  • +12
Kate i Carole Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razlog zbog kojeg je progovorio o ovoj temi je njegova borba s kilogramima. 

'Prije nekoliko godina jedna me osoba upitala zašto sam ja tako punašan kad je cijela moja obitelj mršava. Odmah sam pomislio da se 'cijela obitelj' odnosi na moju sestru Carol i nećakinje Kate i Pippu. Nakon nekog vremena shvatio sam da je vrijeme da izgubim nekoliko kilograma, prvenstveno zbog svog zdravlja', otkriva nadalje 53-godišnjak.

Kate Middleton nakon trudnoće

Mnogi su se, vjerujemo, pitali kako je lijepoj članici britanske kraljevske obitelji uspjelo nakon oba poroda u kratkom roku vratiti se u svoju veličinu i izgledati tako fit. Sada je i to otkriveno.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brzo nakon što je rodila svog prvog sina, princa Georgea, Kate je započela sa strogim režimom treninga koji je uključivao jogu, plivanje i teretanu s osobnim trenerom.

Isti scenarij dogodio se i nakon što je na svijet donijela kćerkicu Charlotte, a vrlo vjerojatno će se dogoditi i nakon treće trudnoće. 

Za takav stav i volju zaslužna je naravno majka Carol, koja je od malih nogu svoje obje kćeri usmjeravala tjelovježbi i zdravoj prehrani punoj proteina, povrća i voća, uz smanjen unos ugljikohidrata.

  • +11
Sestre Middleton predane su sportu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baš poput starije sestre Kate, mlađa Pippa može se pohvaliti zavidnom linijom. Održava ju čestim treninzima, od kojih najviše voli trčanje u prirodi.