HRVATSKI PONOS

Evo tko je sve čestitao Mirjani Lučić na trijumfu

25.01.2017 u 12:27

Bionic
Reading

Veličanstvena pobjeda Mirjane Lučić-Baroni i ulazak u polufinale na Australian Openu, oduševili su cijeli svijet, nema tog svjetskog medija koji ne piše o njezinu povratku u 34. godini, a čestitke na društvenim mrežama nisu izostale ni od nekih poznatih Hrvata poput Danijele Dvornik, Marije Miholjek, Mislava Čavajde, Zorana Škugora, Nike Fleiss...

Malo je onih koje nije ganula posljednja sportska pobjeda hrvatske tenisačice Mirjane Lučić - Baroni koja se nakon dugih 18 godina izborila za polufinale na Australina Openu. Kalvarija koju je prošla u životu učinila je njezin povratak još veličanstevnijim, a kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, mnogi bi je htjeli vidjeti kao ovogodišnju pobjednicu Australian Opena. Čestitke Mirjani nižu se na društvenim mrežama, a među prvima koji su joj od srca čestitali bili su i neki poznati:

'Želim ovoj ženi pobjedu... ali baš ono, ŽELIM! Ako je itko zaslužio, onda je to stvarno ona! Priča o kojoj bi se mogao snimiti dobar holivudski film. Go, Mikice... go! Hrvatska joj je bila zloćesta maćeha', napisala je na Facebooku Danijela Dvornik kojoj se pridružila i Nika Fleiss.

'Bez riječi sam. Čuda se događaju onima koji u njih vjeruju', napisala je Fleiss.

'Kako bi rekao moj kolega Saša Lugonjić, ne vidim sportaša koji je više od Mirjane zaslužio ovako nešto! Mirjana, svaka ti čast!!!' stoji u postu voditeljice Dnevnika Nove TV Marije Miholjek.

Bez komentara nije bio i Zoran Škugor: 'Mirjana Lučić Baroni s 34 godine u polufinalu Australia Open !!! Bravo !!!!! Jaka volja i teški treninzi dali rezultat ! Na kraju je priznala da je imala težak život !!!

Zagrebački glumac Mislav Čavajda također nije odolio čestitati Mirjani, a čestitku na Facebooku objavili su i Hrvatski nogometni savez, NK Dinamo i mnogi drugi. Svoj komentar na Facebooku ostavio je i Mirjanin trener Marin Bradarić.