VELIKO OKUPLJANJE

Evo tko je sve bio na humanitarnoj večeri Zaklade Ivana Hodak

08.02.2017 u 12:36

  • +6

Humanitarno okupljanje u organizaciji Zaklade Ivana Hodak

Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovačev / CROPIX

Bionic
Reading

Obitelj i prijatelji Ivane Hodak okupili su se tradicionalno 7. veljače na humanitarnom druženju u njezinu čast u zagrebačkom klubu Peper, a među onima koji svake godine podrže taj događaj svojim dolaskom su glumice Jelena Perčin i Nataša Janjić, sestre Ana i Dora Hanžeković, Mirela Forić Srna i mnogi drugi

Cilj humanitarnog druženja Zaklade Ivana Hodak i ove je godine bilo skupljanje sredstava za mlade stipendiste iz područja prava i ekonomije, a kako je rekla Ljerka Mintas Hodak, ove ih je godine najviše, čak 26. Na tradicionalnom humanitarnom druženju u zagrebačkom klubu Peper okupili su se mnogi prijatelji tragično preminule mlade odvjetnice i njezin nekadašnji partner Ljubo Pavasović Visković sa suprugom Dinom Štern, Tomo Ricov, Nataša Janjić došla je u pratnji dečka Samira Šećerkadića, a večer za Ivanu nikad ne propuštaju njezine bliske prijateljice glumica Jelena Perčin i vlasnica portala Büro 24/7 Mirela Forić Srna.

Okupljene je zabavljao bend Davora Šterna i roker Walter Neugebauer, ali i nekoliko DJ-ja. Ivana Hodak preminula je 8. listopada 2008., a njezina Zaklada, koju je osnovala Ivanina majka Ljerka Mintas Hodak, od osnutka skrbi o mladim i talentiranim ljudima koji teže obrazovanju, ali zbog teške financijske situacije nisu u mogućnosti platiti fakultet. Zaklada je dosad pomogla desecima studenata, a svojim dolaskom rad Zaklade podržavaju već godinama brojni posjetitelji, Ivanina obitelj i prijatelji. 'Sve ove godine trudimo se poduprijeti i pomoći mladim ljudima za bolju budućnost. Smatram da je to jedino što je bitno, da se pomogne i da nikada ne zaboravimo da oko nas ima ljudi kojima je to potrebno, a ako već možemo pomoći, suvišno je reći da i trebamo', rekla je Jelena Perčin.

  • +6
Humanitarno okupljanje u organizaciji Zaklade Ivana Hodak Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovačev / CROPIX