22. PUTA DODIJELJENE

Evo tko je sve bio na dodjeli domaćih glazbenih nagrada

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

U zagrebačkom klubu Johann Franck u srijedu navečer ugostio je 22. dodjelu Nagrade Status, koja je otišla u ruke glazbenicima koji su se svojim radom, vještinama, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u prošloj diskografskoj i koncertnoj godini. Dodjela se vratila u Zagreb, nakon 9 godina kako je Rijeka bila uspješni domaćin nagrade.

Dodjela se vratila u Zagreb, nakon 9 godina jer je do sad Rijeka bila uspješni domaćin nagrade.

Nagradu Status dodjeljuje Hrvatska glazbena unija za iznimne glazbene izvedbe i postignuća u pop/rock, narodnoj, etno i jazz glazbi, a statue su ove godine dodijeljene u ukupno 16 kategorija različitih instrumenata i stilova. 

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

I dok su druga glamurozna događanja popraćena televizijskim prijenosima uz neizbježne svečane toalete, nagrada Status uvijek prolazi u opuštenijoj i rokerskijoj atmosferi. Svi uzvanici doimali su se kao da su na dobrom tulumu.

Vanna se družila s dugogodišnjim partnerom Matije Vujice, glazbenikom Juricom Popovićem, a bili su tu i dečki iz Parnog valjka, Hladnog piva, Ibrica JusićIvan Dečak, Zdenka Kovačićek, a Mirela Priselac Remi Iva Šulentić bile su zadužene za vođenje programa svečanosti dodjele.

  • +12
  • +9

Svečanost dodjele glazbene nagrade Status u klubu Johann Franck

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!