POPULARNO ZANIMANJE

Evo tko je najveća hrvatska influencerica po izboru struke

22.11.2018 u 12:03

Bionic
Reading

Anketom podijeljenom u više kategorija hrvatske blogerice i blogeri odabrali su najbolje iz svoje struke, a tim im je povodom dodijeljena i službena nagrada

Budući da je biti bloger sve popularnije zanimanje među mlađom generacijom, konkurencija na održanoj konferenciji i natjecanju za najboljeg u struci bila je zaista velika. Među brojnim kandidatima titulu najbolje hrvatske influencerice osvojila je Ella Dvornik.

Ova 27-godišnja travel, beauty, modna blogerica i influencerica pohvalila se svojim novim uspjehom.

'Iiii, kako bolje proslaviti ovaj divan trenutak? Najinfluencer godine ide meni, a kao što vidite, piva je spremna za slavlje. Pa što reći nego hvala svima vama koji ste tu sa mnom svaki dan, koji trpite moje pizdarije, koji kritizirate i koji komentirate. Bez vas ništa! Svaki dan se trudim i uz dijete i uz sve da i dalje budem ja, i hvala još jednom od srca na priznanju. Ovo je čast!', napisala je Ella ispod fotografije na kojoj drži uručenu nagradu.

Inače, kćer slavnog glazbenika Dine Dvornika na Instagramu prati 348 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta i svakodnevno iščekuje njezine nove objave.

  • +21
Maja Šuput i Ella Dvornik u parfumeriji Douglas Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX