uvijek se zabavlja

Evo što je nova zanimacija Antonije Šole

05.05.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Kantautorica Antonija Šola uz svoje spisateljske i glazbene obaveze, odnedavno se upustila u novu poslovnu avanturu. Pronašla je novi 'medij' za svoje poznate hitove. Od sada će se oni moći čitati - na majicama

Antonija Šola dobro zna kako su majice sa zanimljivim natpisima pravi hit. One kakve je sama osmislila imaju na  prednjoj strani njezine stihove koje su otpjevali brojni izvođači s kojima poznata kantautorica surađuje niz godina.

'Inače obožavam majice s natpisima pa sam došla na ideju da napravim neke sa stihovima koje sam napisala. Majice su, čini mi se, pun pogodak jer mi se prolaznici osmjehuju i pitaju me gdje ih mogu kupiti. Nekako se razvedre kad vide te majice, jer očito pozitivno utječu na ljude. Lijepe misli i riječi utječu na dobro raspoloženje', ispričala je za tportal Antonija Šola.

Antonijine majice napravljene su u crnoj, bijeloj i sivoj varijanti, s dugim i kratkim rukavima, a na njima su riječi pjesama 'Volim osmijeh tvoj', 'Srce nije kamen', 'Unikat', 'Zovem da ti čujem glas' i mnoge druge.

Obožavatelji kantautorice oduševljeni su majicama pa ponude za njih pristižu sa svih strana, a ona je sretna što je svojim stihovima udahnula novi život i pronašla put do mnogih srca.

t-shirts #antonijasola #tshirts #majice #soon🔜 @65by.mickey

A post shared by Antonija Šola (@antonija_sola) on