VALENTINA MILETIĆ

Evo kako se nakon prekida provodi bivša djevojka Borne Ćorića

16.02.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Njihova ljubavna priča trajala je nešto više od godinu dana, pa kada je sa svog Instagram profila izbrisao sve zajedničke fotografije, hrvatski tenisač Borna Ćorić dao je naslutiti da je njihovoj ljubavi došao kraj. Šest godina starija Valentina Miletić, nakon prekida, odlučila se posvetiti svom blogu i putovanjima po hit destinacijama

Kada je polovicom studenog, hrvatski tenisač Borna Ćorić obrisao sa svog Instagram profila sve fotografije sa svojom djevojkom Valentinom Miletić, mnoge je to iznenadilo. Naime, tijekom ljubavne veze, koja je trajala nešto više od godine dana, Ćorić je često upravo putem Instagrama izjavljivao ljubav svojoj djevojci, a svaka razdvojenost od lijepe Valentine teško mu je padala.

Šest godina starija, bivša Kraljica Dalmacije, 20-godišnjem tenisaču bila je i najveća potpora u oporavku nakon operacije desnog koljena, a s njim je prolazila i sve uspone i padove. Nakon prekida, Valentina je svoj Instagram profil zaključila, no nedavno je ipak dopustila i svima koji nisu njezini pratitelji da mogu slobodno pogledati što radi i čime se bavi.

Valentina je posjetila Beč...

...Disneyland..

...Dubai

Otkako je prekinula sa Ćorićem, Valentina se više posvetila i svom blogu justtakemeanywhere.com, te se tamo pohvalila putem u Dubai, Budimpeštu, skijala je u Nassfeldu, vratila se u djetinjstvo putem u Disneyland, a promovirala je i ljepote Plitvičkih jezera.

Novu godinu dočekala je u Budimpešti

I couldn't even fake a smile... -17 ?❄??☃ #Nassfeld #skiing #zimazima ⛷

A post shared by Valentina Miletic (@valentina_miletic_)

Skijala je u Nassfeldu

Na svom blogu promovirala je i ljepote Hrvatske