USKORO NA MALIM EKRANIMA

Ova imena nasmijavat će nas u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

02.02.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Već je sve spremno za petu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Poznato je tko će ovaj put prikovati gledatelje za ekran svojim transformacijama u, kako najavljuju s Nove TV, još zabavnijoj sezoni

Među kandidatima pete sezone je radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele. Na humorističan i sebi svojstven način prokomentirao je sudjelovanje rekavši kako je on najstariji natjecatelj u ovoj, ali i u svim prethodnim sezonama te da se nada se kako će se predstaviti u najboljem mogućem svjetlu.

Uz njega, svoje transformacijske sposobnosti pokazat će pjevačica Maja Bajamić, koja se osim glazbom bavi džudom, a uz sve to završava Filozofski fakultet u Zagrebu, smjer pedagogija i sociologija. Maja se veseli zahtjevnim ulogama i likovima koje će utjeloviti, a osobito joj je drago što je show 'Tvoje lice zvuči poznato' humanitarnog karaktera.

U petoj sezoni gledat ćemo i glumce Matka Knešaureka i Katarinu Baban koji su igrali glavne uloge u seriji 'Zlatni dvori' koja se prikazivala na Novoj TV. Osim glume i želje za izazovima, ovaj dvojac povezuje još nešto - Katarina je Matkova vjenčana kuma. S obzirom na svoju profesiju, imali su do sada i nekih pjevačkih iskustava, ali oboje su svjesni da sada ulaze u nešto novo i puno ozbiljnije, čemu se naravno i neizmjerno vesele.

Amel Ćurić, iza kojeg je zavidna pjevačka karijera, uveseljavat će nas ulogama koje će utjeloviti u petoj sezoni popularnog showa. Još je 2003. Amel pobijedio u showu 'Story Supernova', a od tada niže uspjeh za uspjehom. Nada se kako će se kroz ovaj show dodatno glazbeno usavršiti, a najviše ga je strah ženskih uloga i plesa u visokim potpeticama.

Za razliku od njega, hod u štiklama usavršila je Paola Valić Bekić, koja se bavila glazbom, a trenutno je radijska voditeljica i blogerica. Upravo je ljubav prema glazbi motivacija ovoj kandidatkinji za sudjelovanje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a najviše ju, kaže, privlače tonovi 80-ih pa se nada kako će dobiti barem jednu ulogu iz tog razdoblja.

  • +45
Tvoje lice zvuči poznato Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Glumac Damir Poljičak će nas također uveseljavati svojim transformacijama, a njegov glumački talent zasigurno će tome doprinijeti. U svojoj se profesionalnoj karijeri okušao u nizu kazališnih predstava, na televiziji i filmu, a izazov i želja za promjenom bili su glavna motivacija za njegovo sudjelovanje u najgledanijem pjevačko-plesnom showu.

Njegova glumačka kolegica Ana Vilenica također će se okušati u transformacijama u različite uloge te utjeloviti neke od najvećih glazbenih legendi. Velika joj je želja nakon ovog showa okušati se i u mjuziklu pa smatra kako sudjelovanje u 'Tvoje lice zvuči poznato' može biti odlična odskočna daska za taj njen veliki san.

Kako će se novi kandidati snaći u brojnim izazovima i ulogama koje će nasumično dobiti, čiji ćemo sve skriveni talent otkriti i tko će biti najzabavniji, vidjet ćemo u petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV.