sinčić raste

Eva Longoria ponosno pokazala trudnički trbuščić

30.01.2018 u 11:47

Bionic
Reading

Lijepa glumica Eva Longoria, koja uskoro ulazi u šesti mjesec trudnoće, ponosno je pokazala na svom profilu na Instagramu svoj zaobljeni trbuščić

Zvijezda serije 'Kućanice' nedavno je objavila kako sa svojim dugogodišnjim suprugom Joseom Bastonom očekuje prvo dijete te kako je uzbuđena zbog prinove. Brzo nakon toga doznalo se i da par očekuje sina.

Njezin trbuščić s mjesecima polako raste, pa se tako lijepa Eva Longoria ovih dana pohvalila kako izgleda na ulasku u treće tromjesečje svoje trudnoće.

Monday Morning hike! Gettin’ it in! #HappyMonday ☀️

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

'Planinarenje ponedjeljkom ujutro', napisala je ispod simpatične fotografije na kojoj prstom pokazuje veliki znak Hollywood u daljini, dok je u prvom planu njezin zaokruženi trbuh koji se nazire ispod crnog, pripijenog sportskog outfita.

  • +9
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Longoria i Baston u vezi su od 2013., a dvije godine kasnije su se i zaručili u Dubaiju. Veliko vjenčanje održano je u svibnju 2016. godine u Meksiku, a medijski mogul Jose iz prvog braka s Natalijom Esperón već ima troje djece: 22-godišnju Nataliju i 14-godišnje blizance Marianu i Josea.

  • +13
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa brineta kojoj se vratila vjera u brak, u jesen 2016. je progovorila i o mogućnosti da zatrudni, rekavši u intervjuu u časopisu Ocean Drive: 'Ako se dogodi, dogodit će se, a ja ću to smatrati blagoslovom'.