GARETH BALE I EMMA RHYS-JONES

Velški reprezentativac i zvijezda Real Madrida u strogoj tajnosti oženio dugogodišnju djevojku

08.07.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što u prošle godine odgodili vjenčanu ceremoniju u Toskani, nogometaš Gareth Bale i njegova dugogodišnja djevojka Emma Rhys-Jones stali su pred oltar. Vjenčanje je održano u strogoj tajnosti u Španjolskoj

Britanski nogometaš i zvijezda Real Madrida Gareth Bale protekli je vikend izgovorio vjenčane zavjete svojoj voljenoj djevojci koju je upoznao još kao tinejdžer. Odabranici Emmy Rhsy-Jones vjenčani je prsten stavio na ruku na Mallorci u Španjolskoj, gdje ju je prije dvije godine i zaručio.

Vjenčanje je održano u strogoj tajnosti pred tek 60 gostiju, najbližih prijatelja i obitelji, no izostala je cijela mladenkina strana obitelji jer s njima nisu u dobrim odnosima. Upravo zbog njih i straha od mogućih incidenata, Bale je angažirao cijeli tim osiguranja koji su čuvali ceremoniju od nepoželjnih gostiju.

Podsjetimo, mladenkin otac proveo je mnogo godina u zatvoru zbog krađa, prijevara i kriminala, a zbog njega je poznati par odgađao svadbu čak dva puta. Emma je ocu zabranila da se pojavi na vjenčanju nakon što je započeo vezu s mlađahnom Ruskinjom.

Zanimljivo je da mladenka na vjenčanje nije pozvala ni baku i djeda koji su je odgojili.

'Ne mogu vjerovati što su napravili. Očekivali smo pozivnicu za vjenčanje. Mi smo je odgojili, bio sam joj drugi otac dok je njezin ležao u zatvoru. Htjela je da je otpratim do oltara kada se bude udavala za Garetha’, rekao jepovrijeđeni Emmin djed John, koji je za vjenčanje saznao iz medija.

Inače, par zajedno dijeli troje djece, šestogodišnju kćer Albu, tri godine mlađu Navu i jednogodišnjeg sina Axela.