KAKO SLAVNI SLAVE

Emotivne poruke naših poznatih lica: Raznježili obožavatelje starim obiteljskim fotografijama

Nives Ivanišević, Luka Nižetić, Sandra Perković, Bojana Gregorić Vejzović

Nives Ivanišević, Luka Nižetić, Sandra Perković, Bojana Gregorić Vejzović

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Instagram i Facebook profili poznatih jučer su vrvili starim obiteljskim fotografijama i dirljivim porukama ljubavi upućenima - njihovim mamama. I dok su jedni objavljivali fotografije svojih majki, drugi su na svoj način, različitim srcedrapajućim porukama obilježili taj dan

'Većinu života provela sam u teretani, vježbajući s najboljim atletičarima na svijetu, no ova žena još uvijek je najjača osoba koju sam vidjela. Sretan majčin dan mojoj junakinji, stijeni i kraljici! Hvala ti na tvojoj ljubavi, žrtvi i tome što si me učinila najsretnijom kćeri na svijetu. Volim te', napisala je Sandra Perković na svom Instagram profilu i raznježila svoje fanove.

  • +9
  • +6

Sandra Perković

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nives Ivanišević objavila je fotografiju sebe kao djevojčice i pored nje napisala 'mamica'. Supruga Gorana Ivaniševića sprema se za svoju najljepšu ulogu - majčinsku. Objavila je i fotografiju mame s bratom Nenadom Čanovićem, a obožavatelji su naravno bili oduševljenii prastarim, izbljedjelim fotografijama radijske i televizijske voditeljice.

Mamica❤

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

  • +3

Nives Čanović

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Lucija Lugomer objavila je sliku sa psom i emotivan status.

'Ona je najblize osjećaju koji si mogu zamisliti kao majka. Ne može se izvesti sama van, nahraniti sama i nitko mi se toliko ne veseli kad dodjem doma kao ona...ako imate životinjicu, savršeno znate na što mislim. Ona ovisi o meni i ja sam joj centar svijeta. Ovi dani su za mene svake godine jednako teški...ove pak brojim 14 godina otkad nema moje mame. Nažalost, ne mogu joj kupiti cvjetić i dati joj pusu u obraz. Ne mogu. Ali mogu njegovati sve čime me naučila dok je bila tu i pokušati to prenijeti na svoju obitelj i sve vas. Pokažite svojoj mami koliko vam znači i koliko ju cijenite!! Biti mama nije lako i ne postoji posao na ovome svijetu koji vas istovremeno toliko iscrpljuje i fizički i psihički, a da vas ujedno ispunjuje kao išta u zivotu. Čestitam svim mama ovoga svijeta što savršeno odrađuju ulogu svog života na koju ih nitko nikada nije učio. Nisam mama, vjerujem da ću jednoga dana kad za to dođe savršeno vrijeme i postati pa ne mogu puno o tome, ali uvijek mogu govoriti iz pozicije kćeri kojoj majčinske ljubavi nikada nije falilo pa makar je nema tu. Kod nas sve ide uz smiješak. Puse od Lu i mene'.

Happy Mothers Day ♥️ • Ona je najblize osjecaja kojeg si mogu zamisliti kao majka. Ne moze se izvesti sama van, nahraniti sama i nitko mi se toliko ne veseli kada dodjem doma kao ona...ako imate zivotinjicu, savrseno znate na sto mislim. Ona ovisi o meni i ja sam joj sav centar svijeta.💁🏻‍♀️🐾🍬 Ovi dani su za mene svake godine jednako teski...ove pak brojim 14. godina odkako nema moje mame. Nazalost, ne mogu joj kupiti cvjetic i dati joj pusu u obraz. Ne mogu. Ali mogu njegovati sve cime me naucila dok je bila tu i pokusati to prenjeti na svoju obitelj i sve vas ♥️ Pokazite svojoj mami koliko vam znaci i koliko ju cjenite!! Biti mama nije lako i ne postoji posao na ovome svijetu koji vas istovremeno toliko iscrpljuje i fizicki i psihicki a da vas ujedno ispunjuje kao ista u zivotu. Cestitam svim mama ovoga svijeta sto savrseno odradjuju ulogu svoga zivota na koje ih nitko nikada nije ucio.♥️ Nisam mama, vjerujem da cu jednoga dana kada za to dodje savrseno vrijeme i postati pa ne mogu puno o tome ali uvijek mogu govoriti iz pozicije kceri kojoj majcinske ljubavi nikada nije falilo pa makar je nema tu. Kod nas sve ide uz smijesak 😃🐾 Puse od Lu i mene 💋 • • • • • • #happymothersday #mothersday #love #purelovehappy #smile #doggo #dog #smiles #cherish #careful #happy #highfive #family #plussizemodel #polkadot #modellife #girls #gang #positive #body #celebrate #new #potd #animals #bodyconfidence #womanpower #woman #hug

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Marijana Batinić Majčin dan obilježila je nježnom fotografijom sa svojom trogodišnjom kćeri Enom. Njihov zagrljaj govori više od riječi pa je voditeljica samo napisala: 'Majčin dan'.

'Naša snaga i ljubav! #majka', napisao je Luka Nižetić uz retro fotografiju svoje mame Tamare i sestre Petre.

Naša snaga i ljubav! ❤ #majka

A post shared by Luka Nižetić Official (@lukanizetic) on

I voditeljica Iva Šulentić je starom, crno bijelom fotografijom na kojoj su njezini roditelji na svoj način obilježila Majčin dan.

'S majčinstvom sam upoznala strahove za koje nisam znala da postoje,snagu koju nisam znala da imam i smijeh koji liječi sve', napisala je Bojana Gregorić Vejzović pored fotografije na kojoj su njezina djeca Raul i Zoe.

  • +7
  • +4

Bojana Gregorić Vejzović

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Bojanina šogorica, Nevena Rendeli Vejzović pokazala je fanovima svoju obitelj u vrijeme dok je bila djevojčica, a pored fotografije je napisala: 'Sretan Majčin dan i onoj koja utjelovljuje onaj, za mene još uvijek nedostižan, pojam Majke.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!