DIRLJIVA PORUKA

Emotivna posveta Bojane Gregorić: 'Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav'

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za jednu od naših najpopularnijih glumica danas je veliki dan. Bojana Gregorić Vejzović je na Instagramu napisala najljepše riječi za svog starijeg brata s kojim je jako povezana, a koji danas slavi 57. rođendan. Njezina objava raznježila je brojne pratitelje

'Dijete sam rastavljenih roditelja i iako sam imala sreće da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja, moj 11 godina stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada, odmah i ovdije.Od vođenja u vrtić, pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka, što on kao budući dipl. ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti, zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet. Od brige jesam li i koliko pojela za doručak, vožnji biciklom, vođenja u park, nagledao se kung-fu filmova zbog mene. Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening. U disco sam prvi puta išla u njegovoj pratnji, vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet, kada me nosio na leđima. Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav. Stara slika za starca. Ma ne, ne da se fotkat baš i odbija mreže....kmet. Sretan ti rođendan Tomas', riječi su kojima je Bojana Gregorić Vejzović čestitala bratu rođendan. O njemu se u javnosti malo zna, no glumica je jako povezana sa svojim 11 godina starijim bratom.

Roditelji su im se rastali kad je Bojana imala samo godinu dana, pa kaže da uopće nema pojam o tome što bi predstavljala trauma od rastave.

'Na putu do tate ili nazad, kad bih išla mami, u meni je vladao spokoj i veselje lijepo provedenog dana. Imala sam svoj krug prijateljica, nikad omiljena u razredu, sa strane bih promatrala kako igraju gumi-gumi, koji mi se činio debilnim i besciljnim skakutanjem. Pomalo čudakinja koja je s 8 godina odlučila čime će se baviti. Maštala sam o tome kako ću puno putovati, ali uvijek u želji da se vratim u Zagreb jer to je moj rodni grad, a sve ljepote koje sam već tada imala prilike vidjeti nisu u meni budile tu sigurnost kao Zagreb. I mama i tata kao filmski djelatnici pokazali su mi ljepote i tegobe posla kojim se i sama danas bavim. Nisam gajila iluzije maštajući o kazalištu, jer moja stvarnost bila je odrastati uz jednu od najboljih glumica ovih prostora, koja je kao samohrana majka dvoje djece, godinama bila bez posla', svojedobno je izjavila glumica.

  • +7
  • +4

Bojana Gregorić Vejzović

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!