ONAJ PRAVI

Emily Ratajkowski otkrila: Tajna veza s Harryjem Stylesom traje već dva mjeseca

04.04.2023 u 17:55

Bionic
Reading

Slavna manekenka Emily Ratajkowski otkrila je kako je s Harryjem Stylesom već dva mjeseca u tajnoj vezi, a bliskim se prijateljima pohvalila i kako bi on mogao biti 'onaj pravi'

31-godišnjoj Emily Ratajkowski od zaljubljenosti se 'razvezao jezik' pa je tako gostujući u jednom podcastu još 9. ožujka, prije negoli je 25. ožujka procurila snimka iz Japana gdje se strastveno ljubi s Harryjem Stylesom, otkrila kako je on divan.

Pričajući tada o svom ljubavnom životu, namjerno ili ne, otkrila je kako se s Harryjem viđa od početka veljače, kao i da se nada da bi njihova romansa mogla biti dugog vijeka.

'Započela sam vezu s nekim za kog mislim da mi se sviđa, i to je nešto novo. Mislim da je divan, no da ste sa mnom razgovarali samo četiri tjedna prije, vjerojatno bi se viđala s nekim i to ne bi bilo to', započela je Emily Ratajkowski i potom nastavila:

VANITY FAIR PARTY

Nema tko nije bio na oskarovskoj zabavi godine: Slavne ljepotice u zavodljivim kreacijama pokazale i previše

Pogledaj galeriju

'Što tražim od partnera? Volim da je neovisan. Za mene je to jako važno jer ja imam ispunjen život. Nadam se da će druženje s nekim tko ima više vlastitog života spriječiti probleme koje sam imala prije.'

Strastvene poljupce Emily Ratajkowski i Harryja Stylesa snimili su obožavatelji u Japanu, gdje je on održao koncerte u sklopu svoju posljednje turneje Love On Tour.