FATALNI HARRY STYLES

Prijateljstvo na kušnji: Emily Ratajkowski spetljala se s bivšim dečkom Olivije Wilde, a sada od glumice traži oprost

28.03.2023 u 15:15

Bionic
Reading

Nakon što je Emily Ratajkowski snimljena kako se strastveno ljubi s pjevačem Harryjem Stylesom, počelo se pisati o tome kako je njegova bivša djevojka, a Emratina bliska prijateljica, glumica Olivia Wilde bijesna

Kako je otkrio dobro upućeni izvor novinarima Page Sixa, video na kojem se vidi kako se manekenka Emily Ratajkowski strastveno ljubi s pjevačem Harryjem Stylesom unio je pravu pomutnju u neke odnose.

Snimka njihovih poljubaca usred Tokija, na kojoj je jasno vidljivo da se ne zamaraju pogledima, postala je viralna, ali i napravila probleme slavnoj manekenki jer je tim potezom zapravo 'zabila nož u leđa' svojoj prijateljici, glumici Oliviji Wilde.

Naime, Styles je sve do nedavno bio u vezi s Olivijom Wilde, a glumica je pak poprilično bliska s Emily Ratajkowski, čak do te mjere da su njih dvije zajedno iz prvog reda pjevale na jednom od koncerata fatalnog britanskog pjevača. Njih dvije bile su u VIP dijelu Stylesovog koncerta u Parizu.

  • +10
Jason Sudeikis i Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zbog svega toga Olivia Wilde se navodno naljutila na svoju prijateljicu, stoga Emily Ratajkowski sada radi sve kako bi joj ova oprostila i kako bi izgladile cijelu situaciju.

VANITY FAIR PARTY

Nema tko nije bio na oskarovskoj zabavi godine: Slavne ljepotice u zavodljivim kreacijama pokazale i previše

Pogledaj galeriju

Nakon povratka iz Tokija, Emrata se fokusirala na svog sina Sylvestera, ali i na popravljanje odnosa s prijateljicom. Prema riječima dobro upućenog izvora, Emily sada moli Oliviju da joj oprosti, no glumica to ne želi jer smatra da je to izdaja.