SVE DOĐE NA SVOJE

Snovi se ostvaruju: Harry Styles bio je opčinjen s Emily Ratajkowski još u vrijeme dok je bio klinac u boy bendu

27.03.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Čak osam godina prije negoli je napokon ostvario svoj san i strastveno usred Tokija poljubio slavnu manekenku, Harry Styles bio je njome opčinjen i ona je bila njegov 'celebrity crush'

Najveći obožavatelji Harryja Stylesa uvjereni su - britanski pjevač toliko je bio opčinjen Emily Ratajkowski da je u konačnici svojom žarkom željom 'prizvao' da se njihovi putevi isprepletu i da završe u ljubavnom klinču.

Tom u prilog ide i video snimljen prije osam godina, kada je Harry Styles, tada kao član boy benda One Direction, tijekom intervjua na pitanje postoji li neka slavna ženska osoba kojom je opčinjen, stidljivo pred kamerama rekao - 'Emily Ratajkowski', izgovarajući pogrešno njezino prezime.

VANITY FAIR PARTY

Nema tko nije bio na oskarovskoj zabavi godine: Slavne ljepotice u zavodljivim kreacijama pokazale i previše

Pogledaj galeriju

I dok su mnogi presretni zbog toga što su mu se snovi ostvarili, ima i onih koji su odmah povukli paralelu i pronašli nevjerojatnu sličnost između Emily Ratajkowski i Kendall Jenner, s kojom je Harry Styles godinama prekidao i mirio se.

Ove reakcije stigle su nedugo nakon što su se po društvenim mrežama proširile snimke na kojima se 31-godišnja Emily Ratajkowski i dvije godine mlađi Harry Styles strastveno ljube na ulicama Tokija, ne mareći za poglede.

Glazbenik je trenutno u Japanu gdje nastupa u sklopu turneje Love on Tour koja će nakon stanke nastaviti u Danskoj u svibnju, a kojim je povodom tamo bila Ratajkowski, za sada nije poznato.

Emily Ratajkowski od svog razvoda od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim ima dvogodišnjeg sina Sylvestera, ne prestaje imati kratkotrajne afere sa slavnim muškarcima. Do sada je snimljena s Peteom Davidsonom, Ericom Andreom, Jackom Greerom i DJ-em Oraziom Rispom, stoga mnogi misle da je Harry Styles samo još jedan broj na podužoj listi.